Forum » Programska oprema » Dva AV hkrati
Dva AV hkrati
Simon123 ::
Živjo.
Zanima me če kdo ve kako se obneseta dva antivirusa ki delujeta hkrati, ter ali je to sploh priporočljivo, da se nebi med sabo motila.
Mislim da bi imel NOD_32, pa AVG_pro. Do sedaj sem imel samo NOD-a, pa mi je spustil skozi trojanske konje katere ni znal odstraniti.
Hvala za odgovor
Zanima me če kdo ve kako se obneseta dva antivirusa ki delujeta hkrati, ter ali je to sploh priporočljivo, da se nebi med sabo motila.
Mislim da bi imel NOD_32, pa AVG_pro. Do sedaj sem imel samo NOD-a, pa mi je spustil skozi trojanske konje katere ni znal odstraniti.
Hvala za odgovor
jurre ::
mislim da ni priporocljiv verjetno bos mel ksne probleme ker se bota kj tepla...saj ponavad je tako, lahko pa probas
Simon123 ::
C:\Documents and Settings\...\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar
Tu notri jih je pa:
BlackBox.class
Dummy.class
Beyond.class
VerifinderBug.class
Teh ni hotu sploh zbrisat, drgace pa
Keylogger.HotkeysHook
.
.
Ki jih je uspesno zbrisal. Pomoje je to kr dosti.
Tu notri jih je pa:
BlackBox.class
Dummy.class
Beyond.class
VerifinderBug.class
Teh ni hotu sploh zbrisat, drgace pa
Keylogger.HotkeysHook
.
.
Ki jih je uspesno zbrisal. Pomoje je to kr dosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Simon123 ()
Jeebs ::
Prejšnje leto sem na novo postavljal sistem pri frendici in ji gor ruknil Nortona 2004 Professional. Ker pa so bili na dragem Amis-u pametni, je gor vrgla še njihov ''varnostni sistem'' (ej, da jim je... mater, kok je mela ta ženska problemov z njimi in to največkrat za brezveze!). No, po namestitvi te njihove zadeve (antivirus in fw v enem, če me spomin ne vara) je bil računalnik dobesedno na kolenih (deloval ko stara 286-ka), dokler nisem v safe mode (command prompt only) ročno pobrisal njihovega debilnega ''varovalnega'' sistema.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
#000000 ::
Ha zadele sm se spomnu, to je kr pogosta dogodivščina jest poznam vsaj 5-6 ljudi ki so bli podobno pametni in so poleg Nortona dal gor še Pando, rezultat = pc se sploh ne zažene do konca oz se ampak je blo treba kr dost čakat, zbrisat oz. odinštalerat pa se ni dal nobenga, razen v safe mode pa še to prvo enga, in po težkih mukah še druzga, ( norton je zelo trdoživ )mašina kot da je uredu ampak ko karkoli klikneš se obesi. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | avast! 7.0 je zunaj!Oddelek: Informacijska varnost | 5683 (4517) | RejZoR |
⊘ | TrojaOddelek: Pomoč in nasveti | 3233 (2283) | Gandalfar |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4743 (3113) | AlexUS |
» | Računalnik se sam ugaša!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (1092) | HRUSKICA |
» | Trj/Pibesa.A, kaj ta virus narediOddelek: Pomoč in nasveti | 1810 (1378) | Dead_Eye |