» »

Dva AV hkrati

Dva AV hkrati

Simon123 ::

Živjo.
Zanima me če kdo ve kako se obneseta dva antivirusa ki delujeta hkrati, ter ali je to sploh priporočljivo, da se nebi med sabo motila.
Mislim da bi imel NOD_32, pa AVG_pro. Do sedaj sem imel samo NOD-a, pa mi je spustil skozi trojanske konje katere ni znal odstraniti.

Hvala za odgovor

#000000 ::

Kere pa ti je spustil skozi ?? Da vidmo če jih je še komu.

jurre ::

mislim da ni priporocljiv:D verjetno bos mel ksne probleme ker se bota kj tepla...saj ponavad je tako, lahko pa probas:))

Simon123 ::

C:\Documents and Settings\...\Sun\Java\Deployment\cache\javapi\v1.0\jar

Tu notri jih je pa:

BlackBox.class
Dummy.class
Beyond.class
VerifinderBug.class

Teh ni hotu sploh zbrisat, drgace pa

Keylogger.HotkeysHook
.
.
Ki jih je uspesno zbrisal. Pomoje je to kr dosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Simon123 ()

Jeebs ::

Prejšnje leto sem na novo postavljal sistem pri frendici in ji gor ruknil Nortona 2004 Professional. Ker pa so bili na dragem Amis-u pametni, je gor vrgla še njihov ''varnostni sistem'' (ej, da jim je... mater, kok je mela ta ženska problemov z njimi in to največkrat za brezveze!). No, po namestitvi te njihove zadeve (antivirus in fw v enem, če me spomin ne vara) je bil računalnik dobesedno na kolenih (deloval ko stara 286-ka), dokler nisem v safe mode (command prompt only) ročno pobrisal njihovega debilnega ''varovalnega'' sistema.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

#000000 ::

Ha zadele sm se spomnu, to je kr pogosta dogodivščina jest poznam vsaj 5-6 ljudi ki so bli podobno pametni in so poleg Nortona dal gor še Pando, rezultat = pc se sploh ne zažene do konca oz se ampak je blo treba kr dost čakat, zbrisat oz. odinštalerat pa se ni dal nobenga, razen v safe mode pa še to prvo enga, in po težkih mukah še druzga, ( norton je zelo trdoživ )mašina kot da je uredu ampak ko karkoli klikneš se obesi. LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

avast! 7.0 je zunaj!

Oddelek: Informacijska varnost
335683 (4517) RejZoR

Troja

Oddelek: Pomoč in nasveti
293233 (2283) Gandalfar
»

Kako odstraniti trojanca?