Forum » Programska oprema » Kopiranje preko LAN
Kopiranje preko LAN
aljaz-selmer ::
Kateri program priporočate za kopiranje datotek med računalniki v LAN omrežju?
Sam imam Secure Copy 2, ki pa je zelo nestabilen.
Sam imam Secure Copy 2, ki pa je zelo nestabilen.
iro ::
Windows share? Guest računu daš pasword .Meni deluje ok.
Al pa ftp, postaviš lahko server ............
Al pa ftp, postaviš lahko server ............
aljaz-selmer ::
Windows share pa ostalo mam vse zrihtano.
Če kopiraš z explorerjem, in če se kaj zalomi, moraš nalagati od začetka.
Imam 11Mbit Wireless povezavo, in kar nekaj časa traja, da si kakšen film preneseš.
Če kopiraš z explorerjem, in če se kaj zalomi, moraš nalagati od začetka.
Imam 11Mbit Wireless povezavo, in kar nekaj časa traja, da si kakšen film preneseš.
jurre ::
to je smotan ja, ker noben program od winsow ne podpira kaksnega resuma. Probaj total commander, jaz ga uporablam ze dolg (se navajen od norton commanderja iz dosa) in mi je veliko enostavneje kopirat fajle da samo f5 pa enter uzges...v tistmu raziskovalcu se sploh ne znajdem, pa se potem isces en racunalnik pou ure da mas 50 dreves odprtih in potem uleces nekam dol... mreza dela brez problema tukaj, ftp povezava tudi ce rabis...pa seveda ima resume, ce ti bo kaj prekinlo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows File Manager je nazajOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16220 (9761) | alex1999 |
» | Navigacija v Total CommanderjuOddelek: Operacijski sistemi | 2091 (1769) | R33D3M33R |
» | Programi za downloadOddelek: Programska oprema | 5228 (4520) | Kebab |
» | FTP download problem - prekinjanje IP s strani SiOLa?Oddelek: Omrežja in internet | 1416 (1233) | pivmik |
» | Kateri program za delo z datotekami?Oddelek: Programska oprema | 2553 (2118) | gumby |