Forum » Programska oprema » Kako na ekran več kamer iz Bara naenkrat?
Kako na ekran več kamer iz Bara naenkrat?
gasperi ::
S kakšnim sw bi se dalo na ekranu vzporedno gledati več streamov? Sicer sem bolj beginner, uporabljam RA, Media P in BS pl.
Kaj pomeni mms:// ??
LP
Kaj pomeni mms:// ??
LP
Damjan Jagar ::
Multimedia Messaging Service (MMS) allows for non-real-time transmission of various kinds of multimedia contents, such as images, audio, and video. Also see messaging and SMS.
Vir
Vir
http://jagar.si
bad|boy ::
kaj maš geslo????
daj povej mi jas bi ful gleo pa niam gesla
plisssss
daj povej mi jas bi ful gleo pa niam gesla
plisssss
nobody is prfect
im nobody:P
Loki ::
ip filter imajo ja.
saj te tridnevno geslo stane samo 299 sit, placas lahko, ce imas mobitel. ce si pa skrt, pa pac ne bos gledal.
saj te tridnevno geslo stane samo 299 sit, placas lahko, ce imas mobitel. ce si pa skrt, pa pac ne bos gledal.
XS!D3 ::
Pomoje če hočš več kamer na enkrat gledat lohk sam direkt linke v media playerj skopeaš pa jih več odpreš.
P.S:Kva k bi se najdu kšn tok dobr da bi te linke dou na net direkt za streaming do kamer ???
P.S:Kva k bi se najdu kšn tok dobr da bi te linke dou na net direkt za streaming do kamer ???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20700 (10076) | Mavrik |
» | MMS NastavitveOddelek: Mobilne tehnologije | 1413 (1150) | Lujz113 |
» | Tpad C450 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23645 (10963) | k4vz0024 |
» | Kako posneti live stream?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5206 (4095) | laguna |
⊘ | Samsung Galaxy S- Ultimate Android phone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13814 (10927) | Ziga Dolhar |