Forum » Programska oprema » Kopiranje teksta iz PDF
Kopiranje teksta iz PDF
Border ::
Pozdrav!
Iz PDFja bi moral skopirati teks. Zdej ena varianta je prepisovanje , druga pa COPY-PASTE ... kako naj to naredim?
Ko odprem PDF dokumen imam na izbiro označitev teksta in COPY TEXT... ko pa dam v Wordu PASTE TEXT... p ami izpise tole...
SULSUHGPHWLKSRNULYDWULSRGURþMD
hval aza pomoc
p.s.: ne gre za krsenje avtorskih pravc saj sem jaz avtor PDF datoteke, le da v WORDU nimam vec originala
Iz PDFja bi moral skopirati teks. Zdej ena varianta je prepisovanje , druga pa COPY-PASTE ... kako naj to naredim?
Ko odprem PDF dokumen imam na izbiro označitev teksta in COPY TEXT... ko pa dam v Wordu PASTE TEXT... p ami izpise tole...
SULSUHGPHWLKSRNULYDWULSRGURþMD
hval aza pomoc
p.s.: ne gre za krsenje avtorskih pravc saj sem jaz avtor PDF datoteke, le da v WORDU nimam vec originala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
andyrozman ::
Hi !
Kaksen PDF pa si naredil? Problem je da se recimo encryptiranih PDFov ne da cut/paste niti save as text... Če si ga enrikptiral ga ne boš več dobil nazaj...
Andy
Kaksen PDF pa si naredil? Problem je da se recimo encryptiranih PDFov ne da cut/paste niti save as text... Če si ga enrikptiral ga ne boš več dobil nazaj...
Andy
Dami ::
Sva že rešla problem. Če mate zaščiten pdf se da text ven dobit enostavno z OCR programi kot so Abbyy FineReader v8.0 ali OmniPage Professional v15, s to razliko da abby ni prepoznal šumnikov, omnipage pa komot.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4911 (4210) | Vice |
» | Skener -> pretvorba v textOddelek: Pomoč in nasveti | 3279 (2659) | Aston_11 |
» | psd v pdfOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1328) | blackbfm |
» | Pomoc pri seminarskiOddelek: Šola | 1363 (323) | SeeN000 |
» | Zaščiteni PDFji?Oddelek: Programska oprema | 1588 (1426) | poweroff |