Forum » Kaj kupiti » Kakšno je vaše mnenje o ROUTER-ju Barricade SMC2804WBR V.2
Kakšno je vaše mnenje o ROUTER-ju Barricade SMC2804WBR V.2
b0B3k ::
Torej zanima me, če se splača kupiti router SMC Barricade™ SMC2804WBR V.2, ki je v Monitorju dobil oznakico "Zlati monitor".
Namen ga imam uporabiti v omrežju za domačo rabo (tja do 3-4 PC-je).
Kako se obnaša pri večjem prometu, kakšen je firewall, in pa po vašem mnenju prednosti/slabosti ...
Že vnaprej hvala za vse odgovore.
Namen ga imam uporabiti v omrežju za domačo rabo (tja do 3-4 PC-je).
Kako se obnaša pri večjem prometu, kakšen je firewall, in pa po vašem mnenju prednosti/slabosti ...
Že vnaprej hvala za vse odgovore.
- spremenilo: b0B3k ()
zavajon ::
Točno za tega ne vem,
ampak imel sem SMC7004VBR (žični). Enkrat mi je crknil v garanciji, zamenjali so mi ga v 2 dneh (JAE), nato je crknil 14 dni po izteku garancije . Sicer pa, dokler je delal, večjih težav ni bilo, cca 1 krat na mesec ga je bilo treba izklopiti, z P2P ni bilo težav.
lp
ampak imel sem SMC7004VBR (žični). Enkrat mi je crknil v garanciji, zamenjali so mi ga v 2 dneh (JAE), nato je crknil 14 dni po izteku garancije . Sicer pa, dokler je delal, večjih težav ni bilo, cca 1 krat na mesec ga je bilo treba izklopiti, z P2P ni bilo težav.
lp
coti ::
Ti povem da si je zaslužil zlati monitor. Nobenih problemov nimamo z njim. Priključene mamo 4 računalnike(2lan+2wlan) in ni problemov niti z mulo,dc++, azureus..... Z zunanjo anteno wlan doseg 1km...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri router priporočateOddelek: Omrežja in internet | 4109 (2534) | Mesar |
» | Wireless linksys router prekinja!Oddelek: Strojna oprema | 3932 (3241) | Blisk |
» | Kateri disk kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1856 (1169) | destiny |
» | Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrentOddelek: Kaj kupiti | 3759 (2481) | pujsek_ |
» | 19' monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1777 (1584) | |jebiveter| |