Forum » Pomoč in nasveti » Style Xp - kako do novih ikon in visual styles?
Style Xp - kako do novih ikon in visual styles?
SisQ ::
Zdravo!
Kako inštaliram nove ikone, katere sem potegnil z neta. Vse so exe. Ko jih hočem zagnat, mi hoče naložit vse živo. Ali moram naredit kako drugače?
Kako inštaliram nove ikone, katere sem potegnil z neta. Vse so exe. Ko jih hočem zagnat, mi hoče naložit vse živo. Ali moram naredit kako drugače?
-Techo- ::
Greš na Icons daš add new icons označiš tisto kar si pobrav dol in odpreš. Možno je tudi da so dadoteke zararane ali zazipane
One for all, all for one
Ja, ne gre tako kot včasih. Sicer sem probal...kaj bo pa bo varianto, in ugotovil, da pač ne dovoliš da ti inštalira tista sra***. Izgleda, da za tiste programe delajo reklamo pa jih ponujajo. Gre za neke za nakupovanje preko neta ipd. V glavnem ne dovoliš inštalacijo teh programov in je vse OK.
Ajd...
Ajd...
Futsal ::
naloži si program tune up 2006 ki je še stly zraven pa boš videl kaj se da vse narest. simpl ko pasul. maš ikone mal log one , prijave za urejat.
Janko in Metka
Pri Style Xp je isto. Imaš vse: ikone, kurzorje, log on, screen saverje....itd, itd.
Bom pa poiskal Tune up 2006 in probal. Ajd...
Bom pa poiskal Tune up 2006 in probal. Ajd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | COD2 se mi stalno obesa!Oddelek: Igre | 1892 (1021) | ahac |
» | Obarvane ikone - kako odpraviti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2100 (1665) | boogie_xlr |
» | problemi z računalnikom - restartOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (842) | Djz3l3 |
» | Noče do konca izbrisati igre (asterix&obelix)Oddelek: Operacijski sistemi | 1438 (1213) | RokDaKirba |
» | PCF in JokerOddelek: Omrežja in internet | 2201 (1451) | alexxxx |