Forum » Programska oprema » MIRC???
MIRC???
zachov ::
LEp pozdrav...moj frend je dobu adsl in se mu noče povezat na irca napiše pa to:
(Unauthorized connection)
* Disconnected (Remote host closed socket)
Ka naj bi že blo to? :)
tnx
(Unauthorized connection)
* Disconnected (Remote host closed socket)
Ka naj bi že blo to? :)
tnx
PwneD bY ShaoliN
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
-Techo- ::
Težava ni v adsl.Sproba naj še preostale hoste (link, Arnes,...)
One for all, all for one
:) probala sma vse tri serverje in noben nea gre :) tk da res nevem ka je narobe...hvala vseen
Lp
Blaž
Lp
Blaž
PwneD bY ShaoliN
Malkec ::
k-line imo
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
sverde21 ::
Oven-2k irc.triera.si ni dostopen preko siola, ker je omejen na slovensko omrežje, siolov link pa teče čez tujino kolkr je men znano
<?php echo `w`; ?>
Oven-2k ::
Če bi bil K-line bi to tudi napisalo. Sicer pa, če ima ADSL, ima verjetno dinamičen IP, tako da bi blo k-line težko izvesti, brez da bi blokiral vse ADSLovce. To, da majo ADSLovci probleme s triero sem pa že slišal ja. No, torej, triero preskoči Preveri pa še naslednje stvari:
V polje Email address vpisuj samo navadne črke in številke, brez presledkov.
Omogoči Identd server in v polje "User ID" vpiši SAMO NAVADNE ČRKE, BREZ PRESLEDKOV. Ostali 2 polji pusti pri miru.
Po želji lahko obkljukaš tudi "Show ident requests" in "Enable only when connecting".
Firewall support nastavi na "None" - vsaj predvidevam da ne uporabljaš proxyja, če pa ga, je pa mogoče to razlog, da se ne moraš povezati.
Preveri še nastavitve požarnega zidu, če ga imaš - naj dovoli povezavo Identd serverja, sicer omogočanje Identd serverja pri mIRCu ne bo imelo nobenega pomena.
V polje Email address vpisuj samo navadne črke in številke, brez presledkov.
Omogoči Identd server in v polje "User ID" vpiši SAMO NAVADNE ČRKE, BREZ PRESLEDKOV. Ostali 2 polji pusti pri miru.
Po želji lahko obkljukaš tudi "Show ident requests" in "Enable only when connecting".
Firewall support nastavi na "None" - vsaj predvidevam da ne uporabljaš proxyja, če pa ga, je pa mogoče to razlog, da se ne moraš povezati.
Preveri še nastavitve požarnega zidu, če ga imaš - naj dovoli povezavo Identd serverja, sicer omogočanje Identd serverja pri mIRCu ne bo imelo nobenega pomena.
Rok
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oven-2k ()
Kami ::
open.pl.ircnet.net bi moral delat.
Drugače pa irc.triera.si JE dostopna iz siola, ker imajo že kar nekaj časa direktni link siol -> triera...
Drugače pa irc.triera.si JE dostopna iz siola, ker imajo že kar nekaj časa direktni link siol -> triera...
Hvala vse ki ste se potrudili in napisali svoje... povezal se je na open.pl.ircnet.net in to je to....drgač pa ma statiko-amis...
Lp
Blaž
Lp
Blaž
PwneD bY ShaoliN
sweety81 ::
Ojla
mene zanima kako se nastima in kaj ker mi noce delat dccchat in dccsend ker mam xp povezan preko linux-a.
tnx
mene zanima kako se nastima in kaj ker mi noce delat dccchat in dccsend ker mam xp povezan preko linux-a.
tnx
sweety
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En zelo cuden problemcic...Oddelek: Operacijski sistemi | 1217 (955) | neoto |
» | rešitev problema v XP jihOddelek: Pomoč in nasveti | 943 (851) | Oven-2k |
» | Photoshop/ImageReady: izvoz slice-a kot transparentnega gifaOddelek: Programska oprema | 1334 (1276) | Oven-2k |
» | Zakaj Kako S čimOddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (929) | Oven-2k |
» | Kako zvem svoj ip?Oddelek: Omrežja in internet | 2272 (2091) | Oven-2k |