» »

Podoba današjih deklin.....

Podoba današjih deklin.....

Ganxta009 ::

Veliko časa se že sprašujem kaj še sploh v teh čudnih časih materializma, hinavščine......... bla bla bla ženske sploh pričakujejo od modernega moškega....... Pihanje po duši, zgolj želijo le malo pozornosti ali mislijo da se svet vrti okoli njihovih8-O ... kmhmmmmmmmmmm (p*ć*k)........

Pre petimi leti npr. si se samo malo fuliral:\ , da si malo iztopal in to pa si že kako ujel--dan danes pa se moraš pošteno namučiti da te kak deklina sploh opazi... Kake so vaše izkušnje s tem in kaj mislite kaj se dogaja v tej ženski evoluciji ?????????

fahrenGONE ::

Za vecino je pomemben denar in vecina ima raje barabe kot tiste nezne in razumljive moske. Studije so pokazale, da so barabe asociirane z denarjem in mocjo, nezni moski pa s slabici. Seveda ne velja za vse punce kar sem napisal, ampak za vecino bo kar drzalo.

good read (imam pdf ce rabis)

64202 ::

Ma ne vem no, vsi nekaj govorijo o tem, da mors bit kriminalc s kesom. Al se res vsi palte na kespichke al kaj? Mau samozavesti pa izbranga okusa za zenske, pa je :)
I am NaN, I am a free man!

zlobcek ::

64202 tuki se ne gre na kaj mi palimo ampak na kaj palijo pičke in njih je večina keš. Standard se dviguje, jebat ga. Evropa je vabila in to so posledice:))

64202 ::

Nisem mislil tolko na dnar, kot pa na teorije o privlacni barabi. Ja, kes pa ziher pali.
I am NaN, I am a free man!

Matri[X] ::

V svetu kjer vecina ljudi samo gleda na svoj status v druzbi, moc ter materialne dobrine, ne mores drugega pricakovat. Ni samo zenski spol tak, tudi moski je. Samo moski ponavadi ne iscejo financnega vira v partnerju.

Vse to je del evolucije. Prisel bo cas, ko bo clovestvo opustilo tako primitivno razmisljanje. Vendar tega osebno verjetno ne bo nobeden od nas docakal. Clovek je komaj na zacetku svojega "notranjega" razvoja. Biti "clovek" je zaenkrat se negativna lastnost.

nicnevem ::

Če koga zanima kakšna je (darvinistična) logika za vso ti dinamiko med moškimi in ženskami priporočam branje The Moral Animal od Roberta Wrighta, oziroma kakšo drugo knjigo orientirano na področje evolucijske psihologije.
overcomingbias.com -- transhumanizem.org -- singinst.org

Lex ::

Na splošno (obstajajo izjeme):
Obstajata dve vrsti tipov. Eni prjazni, copatasti, k se trudjo in se skoz sučejo okol ženske. In drugi, samostojni, neodvisni, frajerčki, če ene ne dobi bo pač drugo itd. Glavna razlika med tema 2ma tipoma? Prvim ženske rečejo prijatelji.

One v bistvu hočejo mal razburljivosti, enga tipa, k bi ga lah "ukrotile", kao, prej je biu pa ful baraba, zj je pa tak mucek in to sam zato k je z mano! ;> Hočjo tut uspešnga tipa, ker to avtomatsko pomeni preskrbljeno materialno stanje. Če bi bil fjst drzn bi si upo potegnat vzporednico s celim živalskim kraljestvom, kjer samice za partnerja povsod izbirajo samca, ki je najmočnejši, najbolj sposoben torej. Mah, jebat ga, itq da sm "fjst drzen" :> Levinja bo med dvema ful podobnima levoma izbrala tistga z večjo grivo, pavinja tistga pava z večjim repom. Ženska pač tipa z večjim avtom al pa zlatejšim odtenkom kreditne kartice ;> Malkera ženska hoče totalno predvidljivga tipa za kterga ve, da lah ona počne karkol hoče, on jo bo pa neglede na vse častiu. Samozavest je seveda na mestu, sam vsekakor ne pretirana, tista zdrava pač. Pa pogum seveda. Da si upaš ženski celo kdaj rečt ne pa da ne kimaš sam vsaki njeni želji. Ker ko enkrat vid da te lah okol prsta suče k čigumi si naje*o. Po celi premici.

Sledi s čim se ukvarjaš. razburljivejše = boljše, sam v mejah normale. "Pa ka ti se ukvarjaš s kakim športom?" -"Jap, golf špilam vsako soboto, pa s kolegi gremo ob sredah bowlat." vs. karkol razburljivga. Lah sami pogruntate, ka je preferirano. Isto velja za šiht. Dejansko vsaj js opažam, da so ljudje k majo šihte k majo sloves dolkcajtnga arbajta tut sami precej dolgocajtni.

Neglede na to kolk vse pravjo da karakter > videz je to laž. Če izpustimo zveze k so nastale prek irca brez izmenjave fotk ženska tipa nau spoznala, kak je po karakterju, če ji ne bo všeč in ga ne bo spustila k seb. tak da prvi vtis & videz mata vlko vlogo. Izogibajte se torej neskladnih zoknov :P ;>

na kratko.. ni ti treba bit lih baraba, morš pa bit dost samozavestn. Na tem mestu se pa seveda pojavi strah pred tem, da bi ostal sam... hja, tisti, k jih je tega strah so v ri*i.

ps: zaka je tipe tak kamot dobit? ker smo hmm.. s prispodobo: volkovi. če nam nek kos mesa vsaj mal užitno diši ga bomo pojedl >:D
ps2: tole zgoraj velja premo sorazmerno s kešpichkostjo ženske. In seveda obstajajo izjeme. Npr moj kolega. Njegova zatrjuje kak ga ma rada ker je tak prjazn pa ustrežljiv pa dobra dušca pa blablabla. z eno besedo: copata ;>

kivi113 ::

ženske imajo rade moške z dolgimi in debelimi tiči.za-to da se držiš svojih načel in rečeš dreku drek ne rabiš bit kriminalc iz videospotov in podobno :)

fahrenGONE ::

Lex, kar si povedal je 100% res. Skoraj nobena ne isce moskega z dolgocasno sluzbo in ki se vedno strinja z vsem. Te moske imajo zenske podzavestno za slabice. Poleg tega ni treba da si baraba kot iz tistih negro videospotov. Dovolj je, ce si nekaj posebnega. Ce pa si nekaj posebnega izven rat-race in z malo vec denarja, huh potem ni ovir. :) Edino se moras pazit, da ti ne pobere vsega.

Zgodovina sprememb…

turok ::

Jest ne vem zakaj govorite vsi tko k da bi ble na svetu sam keš p*c*e...recmo v mestih je folk čist drugačen ja, vendar se vseeno najdejo preproste ženske, k razmišljajo tko k mi zdej..."Joj, nobenga dedca ni normalnga, sami neki frajerji se šponajo, lovijo p*c*e..."
Na podeželju je pa sploh drgač...
Life is life .... na na na na na

Daedalus ::

Sledi s čim se ukvarjaš. razburljivejše = boljše, sam v mejah normale. "Pa ka ti se ukvarjaš s kakim športom?" -"Jap, golf špilam vsako soboto, pa s kolegi gremo ob sredah bowlat." vs. karkol razburljivga.

He he, tale tvoja teorija ma tule grdo lukno. Reveži ne igrajo golfa, še najmanj vsak teden:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

fahrenGONE ::

Na podeželju je pa sploh drgač...


Ja, tam gledajo kdo ima vecji traktor. :D

Thomas ::

Da nam kej reku! Bo OwcA moral premikat temo v Z&T. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

fahrenGONE ::

Ja no, ce nadaljujem kar ste mi zbrisali tam... V Iranu, kjer zivijo se vedno v 17. stoletju, morajo zenske hoditi po ulici 3 m za moskih in imajo manj pravic kot pes. Na primer, pes lahko zapusti hiso, zenska samo ce ji moski dovoli.

Thomas ::

OwcA bo forkal, ne muval.

Prvi fork je že gor pri Tachyonu, drugi je pa tukile pri fahrenheitu.

Strinjam se z obema, jamranje večine ostalih se mi pa sploh ne zdi patetično. Samo še ena lisjaška moška taktika. Hehe ..
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Lex ::

Daedalus: tist sm dau sam za primerjavo. Namesto golfa lah vstaviš karkol similarno dolgočasnga (po splošnem mnenju). Poker night, pikado, namizni waterpolo, name it, it's here.

turok: sem napisal, da to veljapremosorazmerno s keshpichkostjo žensk. Na podeželju je tak k je fahrenheit reku, tam pa gledajo ker ma večji "grunt" ;> Tut na podeželju ni več isto.Pa nwm no, vsaj js bi rad žensko, s ktero se da ment še vsekj druzga k sam ka je tist dan plela, kolk krompirja je okopala, kkak majo sosedi več koruze, ka so na poročilih rekl (ne pa debatirat o tem) itd. E, v Indiji dogovorjene poroke, kam so poskušal očetje ožent hčerke? K čimboljšim familijam. Pa itak da obstajajo tut preproste ženske. Sam če ženska dobr zgleda se tega zaveda in bo to poskušala uporabit sebi v prid. Tak da tiste k se ubadajo z vprašanjem kje so normalni tipi so nekje okoli povprečja ali manj. Pol je pa odvisno, kje je tvoj prag, tvoja ciljna skupina žensk, ki ima razmerje mam šanse/hočem čimbolj okol 1.

peqi: ja, če ko ti je ena ženska všeč stopiš do nje nag pol v tvoji teoriji ni frke. :D

nicnevem ::

En tak vpogled v to, kako ženske presejejo skozi svoje sito moško populacijo, je dal že pred časom Trivers s svojo teorijo "parental investmenta" (količina resursov, ki jih starš nameni svojemu potomstvu).

Velika večina živalskega sveta ima nizek t.i. MPI (male parental investment), medtem ko za človeka, poleg določenih ptic in nekega sorodnika morskega konjička velja ravno obratno. Poleg minimalnih resursov, ki so potrebni za izdelavo sperme, samec pomaga pri vzgoji svojih otrok, skrbi za prehranjevanje in podobnih rečeh, ki jih ni opaziti pri večini ostalih živali, kjer samec "pride, opravi svoje ter gre dalje". Poenostavljeno rečeno.

Bistvena lastnost, ki jo iščejo samice v vrstah z nizkim MPI-jem, je genetska kvaliteta. Ta namreč ob odsotnosti samčeve pomoči pri preskrbi družine najbolj vpliva na proliferacijo genov. Pri ljudeh (poleg že omenjenih) se pa reči malo zakomplicirajo. Ženska povabi v svoj "projekt" vedno tistega samca, za katerega pričakuje, da bo najbolj pripomogel k temu, da bodo njeni geni fino šibali skozi čas. In pri vrstah z visokim MPI-jem je izredenga pomena materialna preskrbljenost, ki pa je bila, jasno, v časih ko se je tole vedenje rendrirano, še dosti bolj prepletena s socialnim statusom kot to vidimo danes. Debela denarnica namreč vpliva na dobro prehranjenost potomstva, številčnost, deloma tudi dobro vzgojo (če sprejmemo, da je bogastvo prepleteno s tem, da je samec "namazan z vsemi žavbami" - te prefriganosti bo tako naučil še svoje otroke).
Sicer na dobro kulturno programiranje, ki ga naj bi bili deležni otroci bolj vpliva samčeva inteligenca - tako da ne se pritoževat, ženske padajo tudi na pamet. :)

Tole je tako na kratko o tem, kako špila darvinistična logika za našim vedenjem. Kako ženske obtežijo posamezne lastnosti potencialnih partnerjev (lepota*, bogastvo, pamet...), torej, kako točno poteka ta izbira pa...piše v zgoraj omenjeni knjigi. Tudi. ;)


*lepota (ženske ki se nam zdijo sexy) je samo kazalec tega, da je ženska zdrava, plodna itd.

No, za konec še ena zanimivost. Pri odraslih ljudeh so opravljali raziskavo o številu različnih besed, ki jih poznamo. Prišli so do ogromne števike 100 tisoč, in se zdaj nekako trudijo poiskati pojasnilo za to. V vsakdanjem življenju jih uporabljamo skromih nekaj tisoč. Kako je torej lahko evolucija dopustila tako potratnost pomnilnika v možganih, ko so očitno samo nepomemben balast. So res?

Pomislite na kakšen pogovor, ki ga imate z dekletom, ki vam je všeč. In posebej na neobičajne besede, ki jih takrat uporabljate...

Jah...velik koš besed je močno koreliran z inteligenco, tak da... :)
overcomingbias.com -- transhumanizem.org -- singinst.org

turok ::

Lex sklepam da nisi z podeželja, tko da...ne mi kako in kaj je tle.
Gledajo grunt, pogovarjajo o njivi...Tega več ni...Valda da so izjeme(ki počasi zginjajo), sam to so primitivne ženske, kamor spadajo tudi keš pi*ke...ko se pa lih menmo o keš pi*kah je na podeželju manjši procent le teh...

Kar se pa tiče žensk k iščejo normalne tipe...
Kdo sploh še išče hude pi*ke no...sej vsi vemo da to ni to, in kaj je tist...raj si spust mere,pa dvign kje drugje pa ne upoštevi,kaj ti družba nareka.

Grem stavt, da obstaja ženska, k v tem primeru ist razmišlja kot ti...pa še še všeč sta si lahko, če si tudi ti lex nadpovprečen kot ona;), kar pa sploh ni pomemben.
Life is life .... na na na na na

Thomas ::

> Kako ženske obtežijo posamezne

Tole bi blo boljš rečt tkole:

> Kako ženske ponderirajo posamezne

To je edina pripomba, ki jo imam na tvoj post. Pa še ta je predvsem za ilustracijo, kako zelo se strinjam.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Lex ::

Lex sklepam da nisi z podeželja
Sklepaj še enkrat. :P Ja, je večinoma res da se ne gleda več na grunt pa to. Zakaj? Ker vsi mladi z vsaj mal ambicij odhajajo v mesta, delajo šole in si iščejo druge, boljše poklice kot je kmetijstvo, ki je lahko precej nehvaležno. Od vseh mladih sosedov (15-25 let recimo), ki jih imam (okol 9) kaže, da bo na kmetiji ostal sam en. Pa še tist bo meu sprot en ornk šiht. Ostali so se razkropil po faxih al pa vsaj visokih šolah. In komaj čakajo, da bojo lah šli žvet drugam.

Kdo sploh še išče hude pi*ke no...sej vsi vemo da to ni to
Ka ti žviš 24/7 zaprt v svoji sobi brez oken? Okol teh uberpi*k se sučeta minimalno 2 tipa naenkrat. Če da enmu konc bo že drug dan mela poun vabil na sok/kavico ipd. lih tak.. k vejo da ji je tešk pa če bi se rada mal pogovarjala ;> Tak da ne bi reko da se vsi zavedajo dejstva, da to ni to. In kolk teh hudih je samskih?

Za mene si lah brezskrbi, da ne iščem zgolj nekga lepga okraska, za kterga bi si želel, da bi bla skoz tih. Da mi neb naredla sramote koj ko bi uste odprla ;> Obstaja pač tehtnica, ki ima na eni strani fizično privlačnost in an drugi karakter. Kak pa tehtnice delujejo pa itak veš. Kaj men družba narekuje name vpliva minimalno, od tega sm na srečo precej neodvisn. In ja, rad bi najdu žensko k razmišlja podobno k js. Ne mislim sam glede tegale, pač nasploh. Sem neka mešanca filozofa (v pravem pomenu besede), človeka, k ga zanima skor vse in Jeffa iz Coupling in me povečini ne dohajajo ;> Nadpovprečen nism. Zgolj nadpovprečno iracinalno miselno aktiven :D

slow3nc ::

Moj moto ?
Fuck & run oz v slo se lepše sliš;
nategni in pobegni bwuhahah >:D

:\
slowenaaac!

Thomas ::

> Fuck & run

Ženske so proti temu razvile kontrastrategijo.

Toliko in toliko jajčec imajo na razpolago, toliko in toliko svojih življenskih virov bodo porabile, če bodo padle (na finto) enmu takmu klincu.

Rečejo (povsem genetsko), zdej miško, boš pa ti še malo vlagal! In sicer edino reč ki jo imaš - čas svojega življenja. Mi boš dvoril, da bodo najini vložki enakopravnejši, da se ti tale tvoj run niti ne bo izplačal, ker boš potem spet eno dragoceno leto svojega življenja na hladnem in suhem, namesto da bi bil pri meni na toplem in ... prijetnem. Če bom videla, da vse svoje resourse posvečaš meni, potem bom morda padla v stanje zaljubljenosti vate.

(Seveda, če gre za kakšnega alfa samca, se plačilna matrika lahko spremeni, toda še vedno gre za tako enačbo.)

Potem so pa prišli transgeni (=memi) in dodatno zakomplicirali stvari. Naprimer - kaj če se odrečem sexu in razmnoževanju sploh, da dosežem nirvano, kot budistični menih? Nirvana traja dlje od vsakega sexa, celo od vsakega življenja. Kaj če rečem - jebeš gene in razmnoževanje - tko sladko se je dajat dol! To se IMO že nekoliko (precej) pozna.

Kot sem že reku. Nobene evolucije ni, samo koevolucije so.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

DoloresJane ::

Ja, ženske smo pametne. In če bi bila zlobna, bi rekla, da smo pametnejši spol. (Pa prosim, nobenega flejmanja na to izjavo.)

Obstaja nek delež žensk, ki so (v eni osebnostni dimenziji) kešbejbe in ki jim je videz in zajeten račun pri švicarski banki vse. Potem so pa druga dekleta. Če bi bili moški (ali ženske) samo dveh ali treh tipov (ali desetih, če že...) potem bi bilo iskanje partnerja ENOSTAVNO. V današnji birokratski družbi bi šli lepo na en urad, izpolnili osebnostni vprašalnik, uradnik bi nam povedal, kateri "tip" smo in predstavil seznam vseh kandidatov/kandidatk istega tipa. Potem bi se domenili za zmenek z eno od žensk s seznama (katero, je prav vseeno, ker so vse istega tipa) in bi imeli lepo, mirno zvezo do konca življenja in vse dobrote, ki ji pritičejo, na razpolago. Pa vsi vemo, da ni tako.

Torej opustite primitivne razlage tipa: "sta dve vrsti žensk/moških..." in se sprijaznite, da je svet večdimenzionalen.

In ja, kešbejbe dejansko vlečejo pametne poteze (zato tisto o pametnejšem spolu) - prisilijo vas, da igrate njihovo igro, one pa dobijo tisto, kar iščejo. In (če so resnično take, kot jih opisujete) vas zapustijo, ko hočejo še več. Kdor bo igral njihovo igro, se spušča v riziko in potem lahko še naprej na slo-techu joka, kako so ženske dveh tipov, potiho pa še vedno vzdihuje za kešbejbikami. Tisti, ki bo hotel kaj več ali kaj drugega, bo pa vzdignil svojo leno rit iz stola pred računalnikom in se ozrl okoli sebe in v svet. Za vsako bolezen raste zel in za vsakega "raste" potencialna ženska. Sicer pa je še vedno najlažje jokati se in smiliti samemu sebi, kako so ženske takiintake in kako nemogoče je živeti brez njih in kako še manj mogoče je živeti z njimi. Smiljenje samemu sebi in prelaganje odgovornosti oz. krivde na drugega oz. kar na cel nasprotni spol je pač otročje. V tem primeru ti ne pomaga noben račun pri švicarski banki, ker samozavestne mlade ženske, ki vedo, kaj hočejo, najbrž ne želijo nekoga, ki jokca kako nemogoča je dana situacija. Najbrž so jim bolj všeč moški, ki kaj naredijo. Ni treba, da so težki gangsta kriminalci. Dovolj je, da so sposobni samoaktiviranja. (So pa tudi ženske, ki bi se zadovoljile z jokavčkom. Treba jih je le poiskati.)

***

Nekdo je pred časom spraševal, zakaj se že več časa nisem logirala in česa napisala. Točno zaradi tega. Ker forum čedalje bolj tone v smiljenje samemu sebi, posploševanje, kjer to ni na mestu in dokazovanje (da imamo prav) zaradi dokazovanja samega. Moj čas je omejen in odločila sem se, da ga bom raje preživela kakovostneje. Danes sem zaradi radovednosti prišla nazaj in mi je žal. So long, fellows.

fahrenGONE ::

Jaz se strinjam s tabo glede smiljenja samemu sebi in samoiniciative - brez nc ni nc pravjo in ce se ne zmigas, nimas nic. In tudi mi gre a jetra ko nekateri enacijo tiste s kesom z gangsterji in ostalimi neckless primitivci.

tonic ::

ma zakaj se sploh trudite da bi razumeli bejbe;

nikoli jih nismo in nikoli jih ne bomo; one razmišljajo na višjem nivoju... mi smo pa "kao bebci"

tak kot je, pač je; prepustite vse instinktu... pa bo ziher OK :)

fahrenGONE ::

Ja, hehe. Sam ce pustimo love affairs ob strani... Vedno govorijo kako so pametne, ni pa tega kaj veliko videti v znanosti in tehnologiji.

tonic ::

hmm, to je res; ampak jih je baje več uni. dipl. ing., mag. in dr. kot nas

ampak zgleda, da se ne uveljavljajo v javnosti tako kot mi, "žrebci" :)

64202 ::

> Moj čas je omejen in odločila sem se, da ga bom raje preživela kakovostneje. Danes sem zaradi radovednosti prišla nazaj in mi je žal. So long, fellows.

LOL kera cvetka, napises tolk ko js v 20 postih, pol pa to :D
I am NaN, I am a free man!

karafeka ::

Sam, a veste kaj je pa najbolj žalostno??



To, da je na slo-techu vedno več takih blesavih tem!!!

Lex ::

ma zakaj se sploh trudite da bi razumeli bejbe; nikoli jih nismo in nikoli jih ne bomo; one razmišljajo na višjem nivoju... mi smo pa "kao bebci"

Na višjem nivoju? Ja, če to misliš si res bebec. Ženske se da čis lepo razumet. Sam upoštevat morš, da so njihova stališča drugačna in da misljo na več stvari k tipi. Bebci smo izpadli predvsem zaradi našega ozkoglednega mišljenja. Sj od časa do časa je že ql vse prepustit "instinktom", sam ne vedno. Zamisli si vojno, dve nasprotni strani na bojnem polju. Vojaki se lahko al ravnajo po instinktu al pa po načrtu (ki je nastal iz prejšnjega poznavanja taktike sovražnika). What will it be? Sicer ne najbol primerna primerjava sam tak, za primerjavo ;>

Tut ženske se uveljavljajo v sodobni družbi. In to precej bolj suvereno kot tipi. Ženska velik lažje reče ne svojemu tajniku k tip svoji čedni tajnici ;p Da pa niso tolk bolj uveljavljene gre pa predvsem na račun (kvazi)emancipacije.

fahrenheit: hja, mene zanima kake kriterije majo za določanje tega da so one pametnejše od nas. sploh splošno gledano.

Tic ::

In ja, kešbejbe dejansko vlečejo pametne poteze (zato tisto o pametnejšem spolu) - prisilijo vas, da igrate njihovo igro, one pa dobijo tisto, kar iščejo. In (če so resnično take, kot jih opisujete) vas zapustijo, ko hočejo še več. Kdor bo igral njihovo igro, se spušča v riziko in potem lahko še naprej na slo-techu joka, kako so ženske dveh tipov, potiho pa še vedno vzdihuje za kešbejbikami. Tisti, ki bo hotel kaj več ali kaj drugega, bo pa vzdignil svojo leno rit iz stola pred računalnikom in se ozrl okoli sebe in v svet. Za vsako bolezen raste zel in za vsakega "raste" potencialna ženska. Sicer pa je še vedno najlažje jokati se in smiliti samemu sebi, kako so ženske takiintake in kako nemogoče je živeti brez njih in kako še manj mogoče je živeti z njimi. Smiljenje samemu sebi in prelaganje odgovornosti oz. krivde na drugega oz. kar na cel nasprotni spol je pač otročje. V tem primeru ti ne pomaga noben račun pri švicarski banki, ker samozavestne mlade ženske, ki vedo, kaj hočejo, najbrž ne želijo nekoga, ki jokca kako nemogoča je dana situacija. Najbrž so jim bolj všeč moški, ki kaj naredijo. Ni treba, da so težki gangsta kriminalci. Dovolj je, da so sposobni samoaktiviranja. (So pa tudi ženske, ki bi se zadovoljile z jokavčkom. Treba jih je le poiskati.) ***

Škoda, da te ne bo več nazaj. Ravno sem bral tole in morem rečt, da se strinjam s tem. Vidim, da globoko vidiš v stvari, kar pa dvomim, da veliko žensk. Saj ne trdim, da več fantov, kot žensk, tako vidi, ampak tako je.

Če bi bili vsi mentalno podobni tebi in vsi podobni meni, bi bil svet raj :D
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

Tic ::

nikoli jih nismo in nikoli jih ne bomo; one razmišljajo na višjem nivoju... mi smo pa "kao bebci"

Kako se potem v zvezi počutiš varnega? Huh..
persona civitas ;>

vrtnyka ::

Sej ni res ;) Zensko se zlahka razume, ce jo le poslusas. Sploh pa pri takih navadnih deklinah, ki so bolj mirne in sramežljive ponavad zadostijo ze malenkosti, da se zenska pocuti kot v nebesih oz kot najlepsa zenska na svetu.

Pihanje na duso, malo pozornosti, drzanje za rokico, objemck sem pa tja... s tem jo ze maste. S tem ji pokazete, da je vasa, da je ne daste nobenemu:) Ampak pozor to je treba skoz delat, ne sam takrat kadar vi hocete.

Drugace pa, ce se boste pustiil vlect za nos, vas bo vlekla za nos, ce se neboste pustili ji boste postavili meje in nadeljevali situacijo glede na njen odziv. Jap je res, da dandanes vecina zensk gleda na denar, to je zlo zalostno. Amapk se vedno se najdejo punce, ki so preproste ter postene ter za 50:50 zvezo ;)

"Za vecino je pomemben denar in vecina ima raje barabe kot tiste nezne in razumljive moske."
Ok glede denarja to sem ze zgoraj napisala, da je vecina zensk na zalost res takih, samo glede barab pa ne vem no. Mislim fajn je, ce moski zna odigrat vse vloge. Torej, copato, odlocnega moskega ter pristransko vlogo. Navsezadnje vsaka zenska bo probala iz svojega moskega naredit copato. Tud jaz sem probala ( mission failed ) :P

Se pa strinjam, tezko je danes najti nekoga in zvezo obdrzati.

Peqi : nimas pojma o cem govoris ;)
turok : vsaka cast ;)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

A. Smith ::

>> In ja, kešbejbe dejansko vlečejo pametne poteze (zato tisto o pametnejšem spolu)

Za tiste sorte pamet je predporočna pogodba najboljša arcnija :)
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

gape0000 ::

Ma jst osebno mislm da je ful važna kemija jst nekak takoj začutm keri punci se zdim ql keri pa ne pa obratno! Drugač pa tko k je vrtnyka rekla - res je dost takih "pridnih" sam prolbem se mi zdi da glih zato k jim prijatelstvo pa take stvari več pomenjo jih mogoče mn srečaš tko u mestu da bi ble tko sam z eno frendico pa to, tko lažji "za pecat" k se mi zdi da se gibljejo bl tko u družbah=ene pa r kolegov pa par kolegic pol pa težko se mi je uštult u tako družbo mislm ne težko ampak men osebno je to zoprn rečmo :D

vrtnyka ::

gape :
bolj je problem v tem, da so prevec nesamozavestne in tko sramezljive, da bi si sploh upale pomislit, da bi ble one komu usec.

nekak isto je, kot pri ful sramezljivem fantu ;)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

gape0000 ::

Ma ja maš kr prou in pol jih enkrat zavrnejo in je škoda narjena :\ Dobr sej dost jih sploh ne pride do zavrnitve k je že prej blokada :O

vrtnyka ::

jp :/
lohk bi clo rekli, da je dandanes lazje nekoga spoznati preko interneta kakor pa v zunanjem svetu.
vrtnyka ma resota rada

gape0000 ::

Se mi zdi da na ircu se dost laži laže pa skriva stvari k pa če se 2 skupi usedeta pa tko no, jst bi reku da če bi hotu na ircu eno spoznt u živo recimo bi to trajal predlog časa , tko da če bi se mogu odločt bi se raj za kšne oglase odloču u tem primeru. Sam sm pristaš načina "Live" :)

vrtnyka ::

Jaz zase lohk recem, da mam vec srece na ircu ;):D

Je pa tveganje vecje kakor v real life, to pa vsekakor.

P.S. zasla sva iz teme ;)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

TRIROG ::

ja probelm irca je to da ko enkat zacnes tm veze spoznavat se zna zgodit na v RL ne zanes vec navezovat stikov - v smislu iskanja partnerja ...

v mojih oceh je IRC neumna stvar ... nimam nic proti da folk IRC - tudi sam sem, vendar namesto da bi se izpopolnjevale sposobnosti komuniciranja osebno se to pocne preko tipkovnice in monitorja, pols e pa sprasujemo kako to da mladina dan danasnji tezko komunicira, da je tezko najt punce ... he he ... mal je treba vadt o cem se pogovarjat... no ja najprej pa KAKO se pogovarjat sploh ..

BigWhale ::

Uokvirjanje v neke stereotipe je butasto. Na svetu so materialke in tiste, ki to niso. Je pa to tudi precej odvisno od starosti tako samca, kot samice. Pri dobrih sestnajstih, sedemnajstih in osemnajstih, bo zenski precej bolj pomembno, da si najde tipa, ki ima avto, denar in tako naprej. Kasneje to ni vec tako pomembno, ker je zenska na nek nacin ze preskrbljena in samostojna.

So pac razlicne preference, ki jih imajo zenske, ko iscejo alfa samca. Nekatere iscejo alfa samca na 'podrocju avtomobilov', torej tistega z vecjim in boljsim, posledicno z vec denarja, tako bo lahko skrbel za potomce, tudi ce ni dovolj pameten za to.

Druge pa iscejo alfa samca na podrocju intelekta, ce bo dovolj pameten, bo sposoben skrbeti za potomce, materialna skrb je tukaj sekundarna.

So pa tudi kaksne taksne vmesne variante in tiste zmedene, ki sploh ne vedo kaj bi rade... ;)

Moski pa itak nic ne iscemo, moski se borimo samo zato, da bi cim vec zaplodili.

turok ::

Bigwhale:
" Moski pa itak nic ne iscemo, moski se borimo samo zato, da bi cim vec zaplodili."

Nekaj je res v tem, vendar vseeno moški vedno bolj in bolj razmišljamo o samem odnosu, kako ga izboljšati,kako ga čim manj izboljšati.Katera bo prava?No v bistvu ko iščeš tako žensko, iščeš samega sebe ane:)
Ni vseeno, kdo ti bo žena oziroma kdo bo ženska, s katero misliš preživeti življenje.Ne razmišljam v materialni smeri, vendar o kvaliteti življenja samega sebe in nje v skupnem odnosu...
...ki naj bi ga kao imeli;):D
Life is life .... na na na na na

fahrenGONE ::

Jaz bi rad imel vec zensk v zakonu, ampak pravijo da se ne da... ;(

Ziga Dolhar ::

> Pihanje na duso, malo pozornosti, drzanje za rokico, objemck sem pa tja... s tem jo ze maste. S tem ji pokazete, da je vasa, da je ne daste nobenemu:) Ampak pozor to je treba skoz delat, ne sam takrat kadar vi hocete.

Pa seveda -- ne pozabite na rdečo vrtnico!
https://dolhar.si/

Myth ::

Predno spet izumite toplo vodo.

Moski problemi z zenskami :)
Pristop k zenski, ki je ne poznas
Z ženskami so same težave

Svetujem pa še.

Današnja mladina

Mnja, več pametnih povezav nekako ne najdem. (tumasto iskanje) :D
Zaenkrat bo dovolj. Pa veselo branje!!

nasvidenje
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Thomas ::

Izumljamo toplo vodo ... hehe. Kot kakšni toplovodarji? :))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

fahrenGONE ::

Ce gremo v ekstrem lahko na 30% vseh postov odgovorimo z referencami za nazaj, na 100% pa z linki na google.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moški (ki) gredo po svoje (MGTOW) (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5611473 (9540) Mavrik
»

slovenke, hrvatice... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8416851 (13400) Bob Rock
»

Moški ali Ženska (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
547978 (5877) Nejc Pintar
»

Kavalirstvo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
626036 (3763) Keyser Soze

Več podobnih tem