Forum » Pomoč in nasveti » Nasvet glede DVD
Nasvet glede DVD
Sodom ::
Nekje pred novim letom imam v načrtu kupiti DVD-ROM... in zdaj me zanima naslednje:
Imam 433MHZ, 320MB rama, voodoo3 2000, soundblaster live, winXP...
Na primary channel imam disk na Master in CD-ROM na slave... na secondary pa mam CD-RW na master... drugo pa manjka... to pomeni, da bi tam rad priklopil DVD-ROM... seveda na slave... eni menijo, da to lahko slabo vpliva na CD-RW
Is that true?
Imam 433MHZ, 320MB rama, voodoo3 2000, soundblaster live, winXP...
Na primary channel imam disk na Master in CD-ROM na slave... na secondary pa mam CD-RW na master... drugo pa manjka... to pomeni, da bi tam rad priklopil DVD-ROM... seveda na slave... eni menijo, da to lahko slabo vpliva na CD-RW
Is that true?
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
Pepo ::
Zamenjaj, pa bo. Torej CDRW na slave, DVD na master, pa bo slo. To je precej univerzalen napotek, meni fino dela. Edinole Clone CD nekaj jamra, da naj bi bila vsaka enota na svojem kablu, da bi lahko dobro kloniral cedeje, a potem vseeno zadevo dobro nardi.
Tehnika ljudstvu!
Najlepša hvala ;>
miranpozar ::
Ja vem ampak potem bom imel že 2 neuporabljena CD-ROMa moje teac mašince pa ne dam samo tako stran ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vezava večih IDE enot??Oddelek: Strojna oprema | 1028 (943) | delfinus |
» | Priključitev dodatnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (907) | Gapi |
» | Kako povezati disk, CD-RW in DVD - prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (1018) | Narcos Satanicos |
» | pomoč pri pečiciOddelek: Pomoč in nasveti | 871 (785) | Borci |
» | Potrebujem pomoc pri povezavi HDD,CDROM,CDRW!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1275) | miranpozar |