Forum » Igre » Max Payne 2 Savegames
Max Payne 2 Savegames
user427615 ::
Zdravo!
Po dveh letih sm se spet odpravu igrat Max Payne-a 2 in s CDja nasnel sejve izpred dveh let kr se mi ne da spet od začetka, ampak od tm k sm nehu... nasnemem v Moje dokumente mapo, sm v igri nč ne vid... probu že vse živo, pol sm pa probu sejv odprt s igrco, napiše pa da je neveljaven save game file :( ka sm narobe naredu?
Po dveh letih sm se spet odpravu igrat Max Payne-a 2 in s CDja nasnel sejve izpred dveh let kr se mi ne da spet od začetka, ampak od tm k sm nehu... nasnemem v Moje dokumente mapo, sm v igri nč ne vid... probu že vse živo, pol sm pa probu sejv odprt s igrco, napiše pa da je neveljaven save game file :( ka sm narobe naredu?
iro ::
Probaj drugače zbriši kar si skopiral v my documents, začni špil , shrani in pol skopiraj fajle iz cd v tisti mapco v my documents. Poročaj če je boljše ,itak pa se da odšpilat cela v parih dneh če se ne motim.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Bi igre delale če bi reinštaliral Windowse?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1734) | RejZoR |
| » | My tralala files folderOddelek: Operacijski sistemi | 1371 (1247) | muzičar |
| » | Osebna radio postaja pri GTA: San AndreasOddelek: Igre | 1548 (1440) | -andy-- |
| » | GTA San AndreasOddelek: Igre | 2393 (1748) | Joža |
| » | Max Payne noče save-atOddelek: Igre | 1223 (1101) | Enzo77 |