» »

Me have BIG problem with Gsurround Muse XL

Me have BIG problem with Gsurround Muse XL

Caboose ::

nevem kaj je narobe sam zdi se mi da so pri Herculesu tako svinjsko leni da niti spodobnih drajverov ne znajo skupspacat... Mam W2k Weselo instaliram drajverje iz CD-ja samo ne da bi CD zagnal pol pa z kakim instalerjem vseskupaj delal eh, ko bi le.... Moral sem odpeketati do Moj Čaronalnik/Lastnosti/Hardware... Potem pa tam poiskati novo napravo in updatati drajverje... Lepo zdaj seveda dela ampak SAMO SPREDNJI ZVOČNIKI !!! Kje zavraga naj nastavim da bodo delali 4je? Sem že hodil po Multimedia properties in tam nastavil na 4 zvočnike pa nič. Nič ni bilo instalirano, da bi se kjerkoli dalo nastavit surround. Da o priročniku ne govorim! Tam je predstavljeno naj grem v Multimedia properties [nadzorna plošča] in tam nastavim Gamesurround MuseXL [B400]. Problem je v tem da je CD dal windowsom samo inf. fajl na katerem je nekaj temu podobnega: CX43Y200 (!!!) če izberem to nastavitev delajo sprednji zvočniki, če pa instaliram še yamahin pleyer, ki doda še eno emulacijo pa je isto... Sicer pa v Moj Čaronalnik/Lastnosti/Hardware piše da imam notri GS MuseXL... Kaj naj naredim da bodo delali vsi 4je zvočniki???;((
evo vam kako vse skupaj izgleda:Klik!
P.S.
Naj povem da na strani proizvajalca NI ponavljam NI niti tistih gnilih drajverjev ki so na CD-ju!!
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.
  • spremenil: Caboose ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 - problem z zvokom

Oddelek: Pomoč in nasveti
376859 (4568) Mikec17
»

Zvočniki in slušalke istočasno?

Oddelek: Zvok in slika
495035 (4628) eric_cartman