Forum » Pomoč in nasveti » mreža ...
mreža ...
bjack ::
Zivjo,
kot prvo naj povem da sem forum ze preiskal in nisem nasel resitve.
Problem pa je sledec:
2 compa, na obeh XP, na 1. pc-ju je mrezna levelOne fnc-0109tx, na drugem pc-ju paje mrezna integrirana na plati - K7 Triton GA-7VT600 1394
kabel je crossover (15m ) in se preverjen z ohm-metrom. Mreze pa enostavno ne morem postaviti ( mogoce je tudi problem z mrezno, ker jo xp-ji prepoznajo kot Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ) - no, driverje - ver. 3.0 sem 'na silo' nalozil vendar se vedno pise "network cable unplugged" .....
LP
kot prvo naj povem da sem forum ze preiskal in nisem nasel resitve.
Problem pa je sledec:
2 compa, na obeh XP, na 1. pc-ju je mrezna levelOne fnc-0109tx, na drugem pc-ju paje mrezna integrirana na plati - K7 Triton GA-7VT600 1394
kabel je crossover (15m ) in se preverjen z ohm-metrom. Mreze pa enostavno ne morem postaviti ( mogoce je tudi problem z mrezno, ker jo xp-ji prepoznajo kot Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ) - no, driverje - ver. 3.0 sem 'na silo' nalozil vendar se vedno pise "network cable unplugged" .....
LP
- zaklenil: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet ne deluje, brskalnik ne prikazuje nič, pinga OK??Oddelek: Omrežja in internet | 1327 (1253) | AC_DC |
» | Wifi USB adapter mi prekinja povezavo z WIFI modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (979) | D3m |
» | Amis tv na PC ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 38197 (21653) | dunda |
» | IP TV na PCOddelek: Pomoč in nasveti | 2218 (1827) | pukyplay |
» | ICS problem!Oddelek: Omrežja in internet | 703 (637) | T(he) Boss |