Forum » Strojna oprema » Ohisja za Mini-ITX Maticne Plosce?!?
Ohisja za Mini-ITX Maticne Plosce?!?

LoveHate ::
Lep pozdrav!
Ali mi lahko pomagate najti kaksno ql ohisje v SLO za EPIA-M Maticno Plosco, ker sem ze rahlo obupal.
Nagledan imam MiniCube CM Case ampak ga lahko kupim samo preko te strani(druge povezave nisem nasel). Mi pa ni da bi palceval postnino VEC kot stane ohisje + da me se cariniki opalijo za ene 15k sit.
Vsaka pomoc mi bo prav prisla.
Najlepsa hvala!
Ali mi lahko pomagate najti kaksno ql ohisje v SLO za EPIA-M Maticno Plosco, ker sem ze rahlo obupal.
Nagledan imam MiniCube CM Case ampak ga lahko kupim samo preko te strani(druge povezave nisem nasel). Mi pa ni da bi palceval postnino VEC kot stane ohisje + da me se cariniki opalijo za ene 15k sit.
Vsaka pomoc mi bo prav prisla.
Najlepsa hvala!

LoveHate ::
Vesel bi bil tudi ce mi lahko poveste ali sploh imamo zastopstvo za "Chyang Fun" podjetje v SLO in ali je kdo ze zasledil tole ohisje pri nas Chyang Fun e-Cube CF-EG65A?
Se 1x najlepsa hvala!
Se 1x najlepsa hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LoveHate ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup namiznega racunalnika (igralniski namen)Oddelek: Kaj kupiti | 1166 (1166) | Alirio |
» | Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 26982 (19326) | Raziel |
» | NF7-s v2.0 bios!!Oddelek: Navijanje | 1471 (1249) | pinx |
» | Nakup računalnika ~ 200kOddelek: Kaj kupiti | 3135 (3048) | karabin |
» | Kolk je razlike med Radeon 9550 in 9600 Pro obe 128Mb?Oddelek: Kaj kupiti | 1998 (1351) | Dejancek |