Forum » Kaj kupiti » Papir za inkjet-prinatnje ''knjige''
Papir za inkjet-prinatnje ''knjige''
mrbungle ::
Vem, da je spodaj že ena tema glede papirja, a mene ne zanima foto papir.
Namen imam izdati svojo ''knjigo'' s potovanj (za svoje potrebe, v nekaj izvodih-zase, punco, domače...), ki bo vsebovala fotke in dosti teksta (zapiski s potovanj). Imam Cannon Pixma 3000, pa me zanima, kateri papir uporabiti za printanje, da bodo fotke kakovostne, tekst pa lepo viden. Ne vem, kako bi se obnesel svetleč papir, ker najbrž bi se vse bleščalo. Rad bi kaj bolj kvalitetnega, ne tistega sr**ja za 800 SIT/500 listov. Je kdo že preizkusil tisti papir iz JAE 75 listov 180 gr/m^2.
Če ima kdo kakšen dober predlog, bom zelo vesel.
Namen imam izdati svojo ''knjigo'' s potovanj (za svoje potrebe, v nekaj izvodih-zase, punco, domače...), ki bo vsebovala fotke in dosti teksta (zapiski s potovanj). Imam Cannon Pixma 3000, pa me zanima, kateri papir uporabiti za printanje, da bodo fotke kakovostne, tekst pa lepo viden. Ne vem, kako bi se obnesel svetleč papir, ker najbrž bi se vse bleščalo. Rad bi kaj bolj kvalitetnega, ne tistega sr**ja za 800 SIT/500 listov. Je kdo že preizkusil tisti papir iz JAE 75 listov 180 gr/m^2.
Če ima kdo kakšen dober predlog, bom zelo vesel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bi rajši profi slike ali vam zadošča DM, Hofer...Oddelek: Loža | 11110 (9513) | jype |
» | Potovanje v Gruzijo in AmrenijoOddelek: Loža | 2934 (2561) | Kasali |
» | Foto galerija, trekking po PatagonijiOddelek: Sedem umetnosti | 1971 (1689) | Matty |
» | S čim ustvarit interaktivni DVDOddelek: Programska oprema | 1869 (1626) | CaqKa |
» | Fotke z MaldivovOddelek: Loža | 4185 (3739) | LoneWolf |