Forum » Kaj kupiti » Multifunkcijska naprava (tiskalnik + skener + fotokopiranje) do max 40k
Multifunkcijska naprava (tiskalnik + skener + fotokopiranje) do max 40k
Kami ::
No, jaz se zanimam za nakup multifunkcijske naprave (tiskalnik + skener + fotokopiranje), cena naj bi bila do max. 40k ali50k.
Uporabil sem že iskanje ampak rezultatov je bilo bolj malo in nobeden ni bil kaj preveč obetajoči, oz. taki ko bo mi pomagal.
Zaj me pa zanima kaj predlagate, in kje lahko to stvar kupim pri nas (vseeno če internetna trgovina ali navadna).
Hvala
Uporabil sem že iskanje ampak rezultatov je bilo bolj malo in nobeden ni bil kaj preveč obetajoči, oz. taki ko bo mi pomagal.
Zaj me pa zanima kaj predlagate, in kje lahko to stvar kupim pri nas (vseeno če internetna trgovina ali navadna).
Hvala
Zheegec ::
Kakšen PSC2355, kar solidna zadeva za 40K.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Kami ::
Hvala, sem pogledal in se mi zdi dokaj kul, drugače pa če še mate kakšen predlog, kr na dan z njim, ker nočem, da je največji crap, če je kakšen za par k boljši, raje dam tistih nekaj k več.
Trinitron ::
Na reviji Monitor vsak mesec testirajo nove multifunkcionalne naprave in vodijo lestvico najboljših. Poglej si na njihovi strani (monitor.si) samo trenutno ne deluje...
Saladin ::
Jaz bi se ozrl za Pixmo serijo.
Resda stane 70k, ampak je edini z samimi pozitivnimi opisi. HP ima zjebane gonilnike, Canonovi slabši modeli pa imajo manj kvalitetno sliko.
Resda stane 70k, ampak je edini z samimi pozitivnimi opisi. HP ima zjebane gonilnike, Canonovi slabši modeli pa imajo manj kvalitetno sliko.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12484 (9174) | AtaStrumf |
» | Gericom Hollywood advance 52160- Hofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10941 (8326) | fosil |
» | 20" LCD (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5410 (4041) | miwche |
» | LCD 17'' za 80k ali 19'' za 100k?Oddelek: Kaj kupiti | 3119 (2003) | milica |
» | Nakup rabljenega monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1395 (1258) | Dead_Eye |