Forum » Programska oprema » Kako dodati novo bookmark vrstico v Firefox
Kako dodati novo bookmark vrstico v Firefox
SavoS ::
Hay!
Pri nekaterih na tem forumu sem videl, da imajo več kot eno vrstico za zaznamke v brskalniku Mozilla Firefox!
Sem seveda naredil novo vrstico, zaznamke pač ne morem shraniti tja. V spodnjo vrstico mi lepo gre shraniti zaznamek, v novo pa pod nobenim pogojem, sem tudi pregledal about:config, a nisem našel te možnosti.....mogoče kdo da kakšen namig.... mogoče exstension???? Kako za vraga je vam to ratalo.......
Probal sem z verzijami 1.06 in 1.5 beta1.....brez uspeha.....
Pri nekaterih na tem forumu sem videl, da imajo več kot eno vrstico za zaznamke v brskalniku Mozilla Firefox!
Sem seveda naredil novo vrstico, zaznamke pač ne morem shraniti tja. V spodnjo vrstico mi lepo gre shraniti zaznamek, v novo pa pod nobenim pogojem, sem tudi pregledal about:config, a nisem našel te možnosti.....mogoče kdo da kakšen namig.... mogoče exstension???? Kako za vraga je vam to ratalo.......
Probal sem z verzijami 1.06 in 1.5 beta1.....brez uspeha.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
altered_ego ::
To dodaj v userChrome.css (ce ga se nimas, ga ustvari v svojem profilu - chrome direktorij):
Ali pa Multi Bookmarks Toolbars extension.
/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}
Ali pa Multi Bookmarks Toolbars extension.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: altered_ego ()
SavoS ::
Yeah...
To mi delaj......zrihtav v nulo!
Najlepša ti dala !!
To mi delaj......zrihtav v nulo!
Najlepša ti dala !!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
__Devil__ ::
Zdravo!
Zanima me kako dodati v firefox novi zaznamek. Ker vedno ko dodak zaznamek se ni noče shraniti po ponovnem zagonu programa :S kake ideje?
Zanima me kako dodati v firefox novi zaznamek. Ker vedno ko dodak zaznamek se ni noče shraniti po ponovnem zagonu programa :S kake ideje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome bookmarks se razmnožujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 2652 (1538) | zuz3k |
» | Po neumnosti v Firefoxu izgubil vse zaznamke in gesla. Kako jih dobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2158 (1895) | refosk |
» | ikonce v vrstici z zaznamkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1027) | soncek27 |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72965 (62130) | opeter |
» | Urejanje zaznamkov Firefoxa v skupineOddelek: Programska oprema | 1502 (1401) | bluefish |