Forum » Slo-Tech » Nerazumljiva anketa
Nerazumljiva anketa
powldiy ::
Kakšna politika - ok .. to se razumem .. je kao joke ...
ma, uredu je - to tudi razumem
premila je - tudi razumem
prestroga je - tudi razumem
wse pobit - ne razumem - vse na kateri strani ?
nehite se preseravat - katera stran naj se neha preseravat ?
... po mojem nisem edini ki mu odgovori v tej anketi niso cist jasni oz. so mogoce mislili drugace kot bo anketa interpretirana s strani adminov ... to je moje mnenje ... ker jaz sem imem namen "obklukat" tisto "nehite se preseravat" (kar je sicer cista LJščina...) .. ampak sem zaradi tega ker sem se bal da nebo moj odgovor premalo razumljiv sem se raje odlocil za PRESTROGA JE ....
..presodite sami ...
ma, uredu je - to tudi razumem
premila je - tudi razumem
prestroga je - tudi razumem
wse pobit - ne razumem - vse na kateri strani ?
nehite se preseravat - katera stran naj se neha preseravat ?
... po mojem nisem edini ki mu odgovori v tej anketi niso cist jasni oz. so mogoce mislili drugace kot bo anketa interpretirana s strani adminov ... to je moje mnenje ... ker jaz sem imem namen "obklukat" tisto "nehite se preseravat" (kar je sicer cista LJščina...) .. ampak sem zaradi tega ker sem se bal da nebo moj odgovor premalo razumljiv sem se raje odlocil za PRESTROGA JE ....
..presodite sami ...
Sergio ::
Ja, ker sem bil jaz tisti, ki je celotno anketo obarval malo žargonsko, naj ti pojasnim:
Nehite se preseravat - namenjeno administratorjem nej se nehajo preseravat s pravili kaksna politika? - misljeno, da ali ne ves zanjo, ali se nanjo pozvizgas wse pobit - zaradi pravil bi vse admine najraje postrelil ma, uredu je - politika je v redu
ostalo ti je najbrz jasno
Se oproscam, ce je anketa prevec nejasna.
ostalo ti je najbrz jasno
Se oproscam, ce je anketa prevec nejasna.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Tjulenj ::
um... jup, mega problem :)
odgovor "wse pobit" si jaz razlagam kot: kur* gleda vse k se kregajo cez pravila, vse bomo pobil pa bo super forum (nekako v stilu "premila je", samo lepse izrazeno ). kot kaze bo treba anketo resetirat pa bolj razumljive moznosti napisat
odgovor "wse pobit" si jaz razlagam kot: kur* gleda vse k se kregajo cez pravila, vse bomo pobil pa bo super forum (nekako v stilu "premila je", samo lepse izrazeno ). kot kaze bo treba anketo resetirat pa bolj razumljive moznosti napisat
ChiefThunder ::
jao, pa dejte nehat, kva pa je kle nerazumljivega... mal tko uizi...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Matek ::
Po mojem bi moral ankete sestavljat LPP, da bi ble v knjižni slovenščini. Brez zamere Sergio, ampak, če si že glih Mariborčan, nena ga seri z žabarščino.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Sergio ::
mato: luni je mariborčan...
me be pure, home-grown zhabar.
me be pure, home-grown zhabar.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
BlackHole ::
Mislim, če pa tega nisi zastopil, bodi raje tiho in obdrži zase namesto da delaš norca iz sebe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A ste kaj navdušeni... (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9217 (7744) | draciel |
» | AnketaOddelek: Novice / Ankete | 1941 (1941) | ABX |
» | A si kdo upa pokazat svojo faco? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5155 (3078) | alesrosina |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 2182 (2182) | Dami |