Forum » Mobilne tehnologije » IPAQ 1940
IPAQ 1940
JOKER ::
LEP POZDRAV VSEM !
Imam par zame zelo zapletenih stvari s katero se srečujem prvič in prosim za pomoč ter nasvet kako in kaj.
Imam namreč dlančnik IPAQ 1940 in bi želel z njim naredit GPS povezavo z telefonom K700i.
Ker nimam dodatne postaje za GPS bi zadevo izpeljal preko Bluetootha (BT) in me zanima kje in kako naj se spravim k stvari ker nimam pojma kako zadeva deluje.
Zato se obračam na poznavalce, ki bi mi podrobno opisali korake, kje je potrebno kaj nastavit ... itd.
Najprej me zanima kakšen program rabim za omenjeno povezavo ?
Slišal sem za Tom Tom ... pa še neke druge, ampak me zanima ali vsi podpirajo BT povezavo ? Kje se da ta program dobit in kako se imenuje, ter kje dobim karte recimo za začetek slovenijo in hrvaško ?
Prosim za podroben opis postopka, ker ne vem kako in kaj.
Prosil bi, da se tisti ki imajo navado vzdržijo nepotrebnih komentarjev, ker mi s tem ne bodo nič pomagali.
Vsakega odgovora vam bom zelo hvaležen.
Vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Imam par zame zelo zapletenih stvari s katero se srečujem prvič in prosim za pomoč ter nasvet kako in kaj.
Imam namreč dlančnik IPAQ 1940 in bi želel z njim naredit GPS povezavo z telefonom K700i.
Ker nimam dodatne postaje za GPS bi zadevo izpeljal preko Bluetootha (BT) in me zanima kje in kako naj se spravim k stvari ker nimam pojma kako zadeva deluje.
Zato se obračam na poznavalce, ki bi mi podrobno opisali korake, kje je potrebno kaj nastavit ... itd.
Najprej me zanima kakšen program rabim za omenjeno povezavo ?
Slišal sem za Tom Tom ... pa še neke druge, ampak me zanima ali vsi podpirajo BT povezavo ? Kje se da ta program dobit in kako se imenuje, ter kje dobim karte recimo za začetek slovenijo in hrvaško ?
Prosim za podroben opis postopka, ker ne vem kako in kaj.
Prosil bi, da se tisti ki imajo navado vzdržijo nepotrebnih komentarjev, ker mi s tem ne bodo nič pomagali.
Vsakega odgovora vam bom zelo hvaležen.
Vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
ToniT ::
Ne razumem vprašanja!
Kakšno GPS povezavo? Za GPS potrebuješ poseben sprejemnik (modul) in ne vem, kaj bi naj pri tem delal mobilni telefon.
Kakšno GPS povezavo? Za GPS potrebuješ poseben sprejemnik (modul) in ne vem, kaj bi naj pri tem delal mobilni telefon.
JOKER ::
Ja sorry sem zabluzil, sem imel popravit post, pa ne gre !
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sports trackerOddelek: Mobilne tehnologije | 7416 (5186) | Machete |
» | Tušmobil Antares - predplačniški aparat??Oddelek: Mobilne tehnologije | 4734 (2957) | hojnikb |
» | Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?Oddelek: Kaj kupiti | 7471 (4710) | Kr_Edn |
» | Navigacija za telefone brez GPS-aOddelek: Mobilne tehnologije | 1222 (1089) | St235 |
» | kateri dlančnik naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2582 (2216) | mile |