Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica Trust 3010A
Tipkovnica Trust 3010A

marhyo ::
Lep pozdrav!
pred kratkim sem kupil brezžično tipkovnico Trust 3010A in sem opazil, da mi manjka ena tipka: večji od, manjši od (ponavadi se nahaja pri levem shiftu). Na tej tipkovnici je sploh ni. V škatli so bile tudi nalepke za slovenske znake - tudi za prej omenjeno tipko, a nimam je kam nalepit. Ima kdo kaj pametnega za povedat? Kaj naj storim, da tiste znake omogočim?
pred kratkim sem kupil brezžično tipkovnico Trust 3010A in sem opazil, da mi manjka ena tipka: večji od, manjši od (ponavadi se nahaja pri levem shiftu). Na tej tipkovnici je sploh ni. V škatli so bile tudi nalepke za slovenske znake - tudi za prej omenjeno tipko, a nimam je kam nalepit. Ima kdo kaj pametnega za povedat? Kaj naj storim, da tiste znake omogočim?
Nč s tem ne bo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 - slovenska tipkovnica in nemški znakiOddelek: Pomoč in nasveti | 6967 (6863) | dunda |
» | Programerji in keyboard layout. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10290 (9337) | kunigunda |
» | Win 7 in znak za stopinjo (°)Oddelek: Pomoč in nasveti | 14242 (14089) | MTB |
» | Kako izbrati gesloOddelek: Informacijska varnost | 3617 (3060) | krho |
» | Suse in slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1373 (1347) | roli |