Forum » Programska oprema » Dodajanje jezikov za Office
Dodajanje jezikov za Office
gostia ::
Zdravo,
v Office 2003 imam inštalirane naslednje jezike za preverjanje slovnice :
angleški jezik
francoski jezik
španski jezik
Zanima me kako se doda druge jezike. Zelo bi mi prišel prav še slovenski in nemški jezik za preverjanje slovnice.
Hvala za odgovore in lp
v Office 2003 imam inštalirane naslednje jezike za preverjanje slovnice :
angleški jezik
francoski jezik
španski jezik
Zanima me kako se doda druge jezike. Zelo bi mi prišel prav še slovenski in nemški jezik za preverjanje slovnice.
Hvala za odgovore in lp
Zvedavec ::
No ja, v tisti temi je bil govor o preverjanju črkovanja, tukaj pa sprašuje o preverjanju slovnice. Za slovenščino se to dobi tukaj.
Zvedavec ::
Tam imajo tudi neko varianto, da si stvar za en mesec brezplačno naložiš na računalnik, tako da sploh ni problem s preizkušanjem
In pa sploh ni nujno, da imaš MS Office - zraven je tudi BesAna mini, ki jo samo poženeš, potem ti pa pregleda vse, kar daš v odložišče. Po svoje še bolj praktično, ker lepše pokaže stvari kot v Wordu, kjer ti samo podčrtuje z zeleno, potem moraš pa klikati, da vidiš, kaj mu ni všeč.
In pa sploh ni nujno, da imaš MS Office - zraven je tudi BesAna mini, ki jo samo poženeš, potem ti pa pregleda vse, kar daš v odložišče. Po svoje še bolj praktično, ker lepše pokaže stvari kot v Wordu, kjer ti samo podčrtuje z zeleno, potem moraš pa klikati, da vidiš, kaj mu ni všeč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera browserOddelek: Omrežja in internet | 2205 (1679) | oo7 |
» | slovnica - predlogiOddelek: Loža | 3761 (3340) | Ciklamen |
» | GoriVne ali goriLne celice?Oddelek: Loža | 1586 (1586) | DimmniBurek |
» | program za preverjanje slovnice besanaOddelek: Programska oprema | 2939 (2900) | Zvedavec |
» | office xp slovenski languge packOddelek: Operacijski sistemi | 3103 (2858) | andrej |