Forum » Programska oprema » problem pri inštalaciji QuickTime 7
problem pri inštalaciji QuickTime 7
kingkong ::
Imam WinXP x64.
poskušal sem inštalirati novo verzijo iTunes 5, ko mi javi napako pri inštalaciji QuickTime (HKEY_LOCAL_MACHINE32\Software\Classes\QuickTime.qt\defaultIcon). gre za napako 1402.
poskušal sem popraviti register z orodjem registry repair, vendar mi še vedno javlja isto napako. zanima me ali je imel kdo podoben problem oz kako ga rešiti.
hvala
poskušal sem inštalirati novo verzijo iTunes 5, ko mi javi napako pri inštalaciji QuickTime (HKEY_LOCAL_MACHINE32\Software\Classes\QuickTime.qt\defaultIcon). gre za napako 1402.
poskušal sem popraviti register z orodjem registry repair, vendar mi še vedno javlja isto napako. zanima me ali je imel kdo podoben problem oz kako ga rešiti.
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
zakaj mi javi, da nima dostopa za naveden ključ, čeprav sem edini z administratorskimi pravicami na kompu?
neoto ::
Odpri register, poišči ključ, desno klikni > Permissions (Dovoljenja) in obkljukaj administratorja
zanimivo, tega ključa nimam tam kjer bi moral bit.
kako ustvariti ta ključ? ne bi rad namreč karkoli uničil v registru...
kako ustvariti ta ključ? ne bi rad namreč karkoli uničil v registru...
jaz sem prvi in edini na mojem kompu.
zanima me kako lahko uspešno ustvarim ključ za QT. ali je to sploh možno narediti?
zanima me kako lahko uspešno ustvarim ključ za QT. ali je to sploh možno narediti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z miško na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3338 (3266) | Kla_Man |
» | Windows 7 Installer (64-bit) - težaveOddelek: Programska oprema | 2994 (2384) | fr!Xy |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3697 (3079) | rockrose |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2214 (2085) | klemen1 |
» | Kako v registru izklopiti puščico (ikona bližnjice) ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (994) | Loki |