Forum » Strojna oprema » AMD64 in BIOS na plati...
AMD64 in BIOS na plati...
Grey ::
Živjo!
Zanima me, če je kaj narobe, če mi plata laufa na BIOSu F1(Gigabyte K8NS Pro-939), procesor ima pa Venice jedro. Na uradni strani piše, da je Venice podprt šele z BIOSom F4. A je zaradi tega kaj počasnejši oz. nestabilnejši sistem?
Aja...pa v bistvu piše za BIOS F4, da je samo dodana podpora za Dual-Core procesorje...kar pa Venice zagotovo ni.
Zanima me, če je kaj narobe, če mi plata laufa na BIOSu F1(Gigabyte K8NS Pro-939), procesor ima pa Venice jedro. Na uradni strani piše, da je Venice podprt šele z BIOSom F4. A je zaradi tega kaj počasnejši oz. nestabilnejši sistem?
Aja...pa v bistvu piše za BIOS F4, da je samo dodana podpora za Dual-Core procesorje...kar pa Venice zagotovo ni.
- spremenilo: Grey ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - display driver AMD driver stopped...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1495 (1331) | Jankolovski |
» | Navil Athlona 64 FX venice z gigabyte GA-K8NF-9 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6355 (4476) | S!lentHunter |
» | Amd64 Winchester vs. Venice core CPU-Z (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4654 (3916) | Matey_kp |
» | amd64 winchester 3000 se ne navije koraj nič!Oddelek: Navijanje | 1331 (913) | OZZY |
» | Tezka odlocitev?Oddelek: Kaj kupiti | 1957 (1366) | mujo123 |