Forum » Pomoč in nasveti » Težava z zelo pocasnim delovanjem racunalnika
Težava z zelo pocasnim delovanjem racunalnika
Bhaaltazar ::
Stvar je taka... Par dni nazaj sm iz neta potegnil film Island ( Tocno ime datoteke: The Island.2005 DVD Divx rip - AVI file )... Od takrat sm opazil da se vsi procesi na racunalniku skorajda ustavijo oz use gre zelo pocasi... Se posebej kadar hocem to datoteko zbrisati ali premaknit oz z njo pocet karkoli... Kot kaze je ta datoteka neke vrste trojanec oz virus..
Problem je da ga z ne morem zbrisat samo z tipko delete ker se odpre okno in pravi da ta file uporablja neki drugi program... Pognal sm ze spy bot in antivirusni program vendar nobeden ne zazna da je kaj narobe.. Torej mi lahko poveste kako bi zbrisal to nezazeljeno datoteko za katero mi vseskozi pise da jo uporablja nek program, na procesih oz aplikacijah pa mi tega ne zazna da bi bil zagnan kaksn nov program...
Tnx,
B
Problem je da ga z ne morem zbrisat samo z tipko delete ker se odpre okno in pravi da ta file uporablja neki drugi program... Pognal sm ze spy bot in antivirusni program vendar nobeden ne zazna da je kaj narobe.. Torej mi lahko poveste kako bi zbrisal to nezazeljeno datoteko za katero mi vseskozi pise da jo uporablja nek program, na procesih oz aplikacijah pa mi tega ne zazna da bi bil zagnan kaksn nov program...
Tnx,
B
Kami ::
Zaženi PC v varnem načinu in takrat izbriši datoteko.
Sicer je še ena možnost, ko sem 1x napisal, pa se mi še ne da 1x pisat (maybe če uporabiš iskanje), sicer pa bi že tak al tak tudi ta mogla delat
Sicer je še ena možnost, ko sem 1x napisal, pa se mi še ne da 1x pisat (maybe če uporabiš iskanje), sicer pa bi že tak al tak tudi ta mogla delat
mi lahko mal pomagas kje si opisal se drugi nacin.. sm bil na iskanju pa sm pogledal use clanke kjer si pisal samo nism najdu...
S safe modom ni deloval.. je napisal isto da ga uporablja nek drug program :(
Obstaja mogoce kaki program ki brise fajle brezpogojno tut ce je datoteka v uporabi ?
S safe modom ni deloval.. je napisal isto da ga uporablja nek drug program :(
Obstaja mogoce kaki program ki brise fajle brezpogojno tut ce je datoteka v uporabi ?
Sm najdu na netu rec, ki je zelo enostavna in v mojem primeru deluje... Je namrec en programcek ki izbrise datoteko med rebootanjem..
Dodajam link za pomoc se kaksnim ki bi imeli enamke tezave kot jaz:
http://www.softwarepatch.com/tips/howto-delete-xp.html
Dodajam link za pomoc se kaksnim ki bi imeli enamke tezave kot jaz:
http://www.softwarepatch.com/tips/howto-delete-xp.html
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bhaaltazar ()
AngelOfDeath ::
Če ti pri vseh .avi dadotekah to dela pol je to splošno znana "napaka" winXP
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Recover my files - skrite datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1468 (1333) | tattoo |
» | Nerealna kapaciteta diska ob instaliranju OSOddelek: Operacijski sistemi | 1773 (1318) | bluefish |
» | Intel(R) 82801BA/BAM AC'97 Audio Controller, prehiter zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1157) | amigo_no1 |
» | prepis datoteke - undo - NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1426 (1228) | amigo_no1 |
» | Nemorem kopirat filmčkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1044) | jan01 |