Forum » Omrežja in internet » ADSL 1Mbit in 2Mbit
ADSL 1Mbit in 2Mbit
tt2 ::
Zanima me, če je med 1 in 2Mbit-nim ADSL-om res oz. skoraj enkratna razlika, ker sem šel na pošto in mi je prodajalec rekel, da tu skoraj ni razlike!!
steev ::
A ti ni jasen?
Dvakrat večji prenos maš. Tko boš čaku za neko datoteko dvakrat manj. Logičn ane
Dvakrat večji prenos maš. Tko boš čaku za neko datoteko dvakrat manj. Logičn ane
:|
Slowenc ::
ker sem šel na pošto in mi je prodajalec rekel, da tu skoraj ni razlike!!
A zdej to že na pošti prodajajo?
Drugače se pa pridružujem steevu.
A zdej to že na pošti prodajajo?
Drugače se pa pridružujem steevu.
Skiny gate.
SasoS ::
Odvisno kaj delaš...za browsanje in manjše datoteke (< 10MB) ne boš opazil razlike ker je linija zadosti hitra. Pri večjih datoteka (in dobrih serverjih!) bo logično 2Mbit hitreje.
Brilko ::
Amis majo na pošti ja. Pri surfanju ne boš opazu razlike, da bi se ti splačalo, ampak ko boš pa začel vleči tudi 5MB, ti bo pač enostavno 2x hitreje, seveda če download server ni zafilan. Pri p2p je pa čist tako tako, odvisno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodajanje na bolhi - zakaj samo osebni prevzem?Oddelek: Loža | 6112 (3660) | solatko |
» | 5Mbit paket in zakaj ne dosegam te hitrosti?Oddelek: Omrežja in internet | 1912 (1363) | bastadu |
» | ADSL 8mbit v praksi ... ?Oddelek: Omrežja in internet | 1458 (866) | KoReNJe |
» | Gremo na 100Mbit?Oddelek: Novice / Diski | 2490 (2490) | nsignific |
» | Mbit adsl ?? 2 mbit adsl?? kaj meniteOddelek: Omrežja in internet | 1217 (997) | Gandalfar |