Forum » Programska oprema » Dvostransko printanje
Dvostransko printanje
Bellzmet ::
Živjo!
Moram nekaj sprintat dvostransko in potem vezat.
Problem je ta - v Wordu so vse strani enako desno in levo poravnane na določene centimetre od roba. Jaz bi pa rad, da ima 1 stran več prostora na levi (zaradi vezave), druga mora imeti več prostora na desni, tretja spet na levi in tako naprej.
A se to da/kje se da to naštimat?
lp
Moram nekaj sprintat dvostransko in potem vezat.
Problem je ta - v Wordu so vse strani enako desno in levo poravnane na določene centimetre od roba. Jaz bi pa rad, da ima 1 stran več prostora na levi (zaradi vezave), druga mora imeti več prostora na desni, tretja spet na levi in tako naprej.
A se to da/kje se da to naštimat?
lp
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Backup22 ::
Hm kaj če bi vse dal v imaginarno tabelo?
Pa pač sam širiš in ožiš na vsaki drugi strani?
Je res da je brute force varianta, ampak učinkuje... Upam da nimaš kakih 300 strani ali več
Pa pač sam širiš in ožiš na vsaki drugi strani?
Je res da je brute force varianta, ampak učinkuje... Upam da nimaš kakih 300 strani ali več
//
Backup22 ::
Ja tocno. Nimam Worda da bi pogledal sm.. Je pa tam nekje nastavitev za lihe/sode strani.. Preglej page setup al pa najdi v Helpu...
//
bastadu ::
Ja itaq ima Word to funkcijo... Greš Datoteka > Priprava strani. Sedaj imaš tukaj pod jezičkom 'Robovi' spodaj Strani, Več strani: in po defaultu je izbrano 'Navaden'. Tukaj potem spremeniš na 'Zrcalni robovi' in potem se ti zgoraj pod nastavitvami za Robove dimenzija Levo:, Desno: spremeni v Znotraj:, Zunaj:... In to je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odseki v worduOddelek: Programska oprema | 9313 (2489) | Galaxy |
» | autocad 2013 merilaOddelek: Programska oprema | 3077 (2422) | seba-beba |
» | Excel vse sorteOddelek: Programska oprema | 2639 (1936) | jozekuch |
» | Printer problem,naslov na kuvertah!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3490 (2658) | DontPanic |
» | Word je izgubil navpično ravnilo ?Oddelek: Programska oprema | 1593 (1509) | perci |