Forum » Operacijski sistemi » kako vdreti v lasten računalnik če pozabiš geslo
kako vdreti v lasten računalnik če pozabiš geslo
rozmananze ::
Lp
imam problem
v mojem drugem računalniku se mi je med ugašanjem jezik spremenil v angleščino. v geslu sem imel pa tudi šumnik. bil sem eduni uporabnik in adminidtrator. šumnik sem skušal nadomestiti z ],[,{,},.... vendar ne pomaga, probal sem tudi samo z imenom admin in administrator ter brez gesla vendar ne pomaga. prosim pomagajte. na njem so windowsi xp + service pack 2.
že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč
imam problem
v mojem drugem računalniku se mi je med ugašanjem jezik spremenil v angleščino. v geslu sem imel pa tudi šumnik. bil sem eduni uporabnik in adminidtrator. šumnik sem skušal nadomestiti z ],[,{,},.... vendar ne pomaga, probal sem tudi samo z imenom admin in administrator ter brez gesla vendar ne pomaga. prosim pomagajte. na njem so windowsi xp + service pack 2.
že v naprej se vam zahvaljujem za pomoč
rozi
- zaklenil: Mavrik ()
mare7 ::
amm..veš kaj probaj..probaj it u varni način (med zaganjanjem stiskaš f8 in pol daš safe mode)
in probaj it not kot administrator..probaj..nisem siguren če bo delalo..javi rezultate
in probaj it not kot administrator..probaj..nisem siguren če bo delalo..javi rezultate
matejv ::
upam da te je izučilo, da ne smeš staviti šumnikov v geslo. iz napak se učimo. če ne bo šlo drugače pa še vedno lahko format c:
Alec999 ::
mal poglej ce se da iz DOS-a spremenit registre pa kako se nastav nazaj jezik na Slovenscino,
ce se ga da potem je problem resen.
ce se ga da potem je problem resen.
TEDY ::
drži levo tipko ali in napiši eno od teh kombinacij na keypadu:
alt + 0232 = č
alt + 0200 = Č
alt + 0154 = š
alt + 0138 = Š
alt + 0158 = ž
alt + 0142 = Ž
Upam da ti bo kaj pomagalo
alt + 0232 = č
alt + 0200 = Č
alt + 0154 = š
alt + 0138 = Š
alt + 0158 = ž
alt + 0142 = Ž
Upam da ti bo kaj pomagalo
bleazer ::
LOOOOL VEM DA SEM POZEN Z ODGOVOROM VENDA MORAM PRIPOMNITI:
Če se ti kdar koli zgodi kaj takšnega ni bolše ga načina kot da odpreš kišto oz:racunalnik ina maš na matični majhno batarijo kot na ročni uri tisto izvlečeš iz računalnika jo das na hladno povrsino(ne vodo ne led nic mokrega) npr: na hladen zrak. Racunalnik oklopis in ga potem izklopis das batarijo nazaj v raconalnik in je to to.
s tem ko smo odvzeli batarijo smo na njem povzrocili premankanje ele. toka pri čemer so se na racunalniko sesule oz zbrisale nekatere datoteke.( npr:ura vse kode ki smo jih imeli(password,geslo)).
PS.
NE SKRBITE Z RACUNALNIKO NI NIC NAROBE IN NE IZGUBITE POMEM BNIH PODATKOV ZARADI KATERIH RACUNALNIK NEBI DELAV VEC.
Če se ti kdar koli zgodi kaj takšnega ni bolše ga načina kot da odpreš kišto oz:racunalnik ina maš na matični majhno batarijo kot na ročni uri tisto izvlečeš iz računalnika jo das na hladno povrsino(ne vodo ne led nic mokrega) npr: na hladen zrak. Racunalnik oklopis in ga potem izklopis das batarijo nazaj v raconalnik in je to to.
s tem ko smo odvzeli batarijo smo na njem povzrocili premankanje ele. toka pri čemer so se na racunalniko sesule oz zbrisale nekatere datoteke.( npr:ura vse kode ki smo jih imeli(password,geslo)).
PS.
NE SKRBITE Z RACUNALNIKO NI NIC NAROBE IN NE IZGUBITE POMEM BNIH PODATKOV ZARADI KATERIH RACUNALNIK NEBI DELAV VEC.
imallears ::
zomg... get a crash course in forum use and basic computer fixing
pozn si pa sam 3 leta.
lock this up
edit: 4
pozn si pa sam 3 leta.
lock this up
edit: 4
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: imallears ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | angleška tipkovnica pri password window?Oddelek: Pomoč in nasveti | 908 (711) | MasterTade |
» | Problem priti v WinOddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1960) | viceman |
» | Namizje brez ikon in orodne vrsticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1707) | PineApple |
» | remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1648 (1459) | hruske |
» | orodne vrstica izginilaOddelek: Programska oprema | 1124 (1037) | pino |