Forum » Programska oprema » Remote desktop vprašanja!
Remote desktop vprašanja!
whatson ::
Ok... glede XP Remote desktopa sem totalen začetnik.
Kratka vprašanja, ki upajo na kratke odgovore!:
1. Je dial-up : ADSL dovolj močna kombinacija za RD (skrbi me dial-up)?
2. Kakšne pravice ima uporabnik če se na mojo mašino prijavi z RDjem? Lahko dostopa do vseh datotek? (jaz bi rad omejil le na en dir)
3. Lahko uporabnik preko moje mašine tudi kaj downloada? (Torej remote downoad na remote masino) Ali poganja določene procese?
4. Lahko uploada/downloada iz svoje masine na remote masino?
5. Glede na vprašanja inu zahtevane funkcije, je zame bolj smiselna uporaba PC Anywhere-ja?
Hvala!
Kratka vprašanja, ki upajo na kratke odgovore!:
1. Je dial-up : ADSL dovolj močna kombinacija za RD (skrbi me dial-up)?
2. Kakšne pravice ima uporabnik če se na mojo mašino prijavi z RDjem? Lahko dostopa do vseh datotek? (jaz bi rad omejil le na en dir)
3. Lahko uporabnik preko moje mašine tudi kaj downloada? (Torej remote downoad na remote masino) Ali poganja določene procese?
4. Lahko uploada/downloada iz svoje masine na remote masino?
5. Glede na vprašanja inu zahtevane funkcije, je zame bolj smiselna uporaba PC Anywhere-ja?
Hvala!
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
- spremenil: whatson ()
andrej ::
1. dial-up se da prezivet, ce izklopis vse UI featurje.
2. pravice ima taksne kaksne dolocis njegovemu uporabniskemu accountu.
3. da. v bistu lahko pocne vse kar lahko pocnejo uporabniki, ki so lokalno prijavljeni...
4.da
5. hm. RD je vgrajen in ce dela ok, potem nima smisla...
2. pravice ima taksne kaksne dolocis njegovemu uporabniskemu accountu.
3. da. v bistu lahko pocne vse kar lahko pocnejo uporabniki, ki so lokalno prijavljeni...
4.da
5. hm. RD je vgrajen in ce dela ok, potem nima smisla...
ABX ::
Glede na vprašanja, ki si jih postavil ti zadostuje navaden FTP/Telnet server.
Glede teh varjant ala PC Anywhere, kakovost teh appzov se meri v tem kolko bandwidth rabi za delovanje. Trenutno uni, ki me je najbolše impresioniral je Cytrix, vendar potrebuje Terminal Services za delovanje, kateri so prisotni samo na Server različicah.
Glede teh varjant ala PC Anywhere, kakovost teh appzov se meri v tem kolko bandwidth rabi za delovanje. Trenutno uni, ki me je najbolše impresioniral je Cytrix, vendar potrebuje Terminal Services za delovanje, kateri so prisotni samo na Server različicah.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX ::
Ja no ponavadi se ne debatira o ceni rešitve, ker itak je vedno na istem nivoju. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote Desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1070) | DaDek |
» | Vodenje službenega kompa kar od domaOddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (1100) | urban99 |
» | Remote desktop - čisti začetnik, kako začeti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1710 (1492) | pikachu004 |
» | Pc AnywhereOddelek: Programska oprema | 1481 (1188) | romario |
» | kako določit printer na LPT2 v W2K?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1405) | ToniT |