Forum » Programska oprema » ISO images
ISO images
Gh0st ::
Yo!
Ej ful bi prosu enga, ki ve kako se tem zadevam streze.
recimo, jest hocem zapect CD z NetBSD ali FreeBSD, mogoce Red Hat Linux ali pa kasno igro...PROBLEM:
vedno, ko zapecem CD mi ta ne deluje. Skoz hoce ene ISO image met in jest se na to nic ne spoznam. dej ce ima kdo cas in voljo ter znanje, da bi to malo razlozil kako peka CD-ja poteka. recimo kako nardit bootable ISO image....
PLIIIS!!!!!!
Ej ful bi prosu enga, ki ve kako se tem zadevam streze.
recimo, jest hocem zapect CD z NetBSD ali FreeBSD, mogoce Red Hat Linux ali pa kasno igro...PROBLEM:
vedno, ko zapecem CD mi ta ne deluje. Skoz hoce ene ISO image met in jest se na to nic ne spoznam. dej ce ima kdo cas in voljo ter znanje, da bi to malo razlozil kako peka CD-ja poteka. recimo kako nardit bootable ISO image....
PLIIIS!!!!!!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Live/Rescue Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 651 (556) | Matwic |
» | OpenBSD 3.9Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4074 (2824) | nejc_ |
» | Linux / netOddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1284) | roscha |
» | Dodajanje s-ata driverjev na windowsxp instalacijski cdOddelek: Operacijski sistemi | 1405 (1266) | kanabis |
» | Optimiziran Slackware DVD ImageOddelek: Operacijski sistemi | 1037 (892) | moj_nick |