Forum » Omrežja in internet » Kaj naj naredim??
Kaj naj naredim??
|ViPeR| ::
Mam kabel na G-kablu preko Perftecha, ki zadnje čase dela obupno počas!!
Pred parimi tedni je delalo še vse kot je treba - povprečna hitrost ~130KB/s, ping (lag) po SLO 20-30 ms...
Sedaj pa obupno!! Če dosežem dl večji od 30KB/s sem že vs vesel, pingi so prav tako obupni 300-500 ms po SLO!!!!!!!
Na g-kabel sem že poslal dva e-maila pa mi še do zdaj (beri po treh tednih) niso odgovorili!!!
Kakšen nasvet??
BTW: Jutr bom še poklicov na g-kabl.
lp
Pred parimi tedni je delalo še vse kot je treba - povprečna hitrost ~130KB/s, ping (lag) po SLO 20-30 ms...
Sedaj pa obupno!! Če dosežem dl večji od 30KB/s sem že vs vesel, pingi so prav tako obupni 300-500 ms po SLO!!!!!!!
Na g-kabel sem že poslal dva e-maila pa mi še do zdaj (beri po treh tednih) niso odgovorili!!!
Kakšen nasvet??
BTW: Jutr bom še poklicov na g-kabl.
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | To se lahko zgodi samo pri nasOddelek: Omrežja in internet | 3031 (1708) | Robert_S |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4669 (3689) | cbelica |
» | Internet dela pocas ko zelva tetraplegik ... kablasi?!?Oddelek: Omrežja in internet | 1947 (1769) | OrlyTM |
» | g-kabel (siol) težaveOddelek: Omrežja in internet | 2482 (2098) | Narcos Satanicos |
» | Telemach kabel ali Siol ADSL?Oddelek: Kaj kupiti | 2399 (1925) | Fury |