Forum » Programiranje » [C,API] Cairo/Glitz - ju kdo zna uporabljati?
[C,API] Cairo/Glitz - ju kdo zna uporabljati?
Mmm'Aah ::
link: http://www.cairographics.org
Zanima me, če je komu uspolo ugotovit kako se nastavi cairo z OpenGL backend-om. Baje da deluje skozi glitz. Downloadal sem oba, ju uspešno prevedel in namestil, ampak zdaj ne vem kako bi vseskupaj uporabil, ker nikjer ne najdem nobenega tutoriala, v dokumentaciji pa so samo opisi funkcij.
A Glitz sam vzpostavi OpenGL context (kot GLUT) ali ga moram prej sam vzpostavit? Kakšen je vrstni red funkcij za initializacijo glitza in caira?
Zanima me, če je komu uspolo ugotovit kako se nastavi cairo z OpenGL backend-om. Baje da deluje skozi glitz. Downloadal sem oba, ju uspešno prevedel in namestil, ampak zdaj ne vem kako bi vseskupaj uporabil, ker nikjer ne najdem nobenega tutoriala, v dokumentaciji pa so samo opisi funkcij.
A Glitz sam vzpostavi OpenGL context (kot GLUT) ali ga moram prej sam vzpostavit? Kakšen je vrstni red funkcij za initializacijo glitza in caira?
- spremenil: Mmm'Aah ()
Mmm'Aah ::
ehrmrmrmr...no zdaj mi pa povej kako pridem do tega (kako nardim cairo context, cairo surface itd.)..........
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kadrovski tsunami v Applu odnesel šefa mobilne programske opremeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9911 (7764) | opeter |
» | No sound (Wolfenstein...)Oddelek: Igre | 2093 (1929) | Slo-One |
» | Aero prek Remote DesktopOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4281 (2456) | Quikee |
» | OpenGL problemOddelek: Programiranje | 2478 (2044) | Gundolf |
» | Tezave z ATI RADEON 9200 v FEDORA CORE 3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1268 (1164) | CCfly |