Forum » Pomoč in nasveti » Zapisovanje DVD-jev ne dela
Zapisovanje DVD-jev ne dela
bakki ::
Zdravo!
Imam problem, in sicer mi na mašini Asrock, Sempron 2800, 512 RAM, 80 GB, Radeon 9200, NEC-3540 ne gre zapeči datotek na DVD.
Inštalirane imam Win XP Home - licenčne, poskusil pša sem tudi z Win XP Pro. Ko poskušam z Explorerjem prenesti datoteke na DVD ali z NEROm 6.xxx zapeči DVD, mi Windows javi:
Windows encountered a problem when trying to copy this file (ali folder, karkoli pač)
Menjal sem že vse: MB, proc, RAM, grafiko, DVD pogon, na novo inštaliral Win..., pa se tega ne morem rešit .
Če kdo pozna kako rešitev - prosim za pomoč.
Hvala, lp
Branko
Imam problem, in sicer mi na mašini Asrock, Sempron 2800, 512 RAM, 80 GB, Radeon 9200, NEC-3540 ne gre zapeči datotek na DVD.
Inštalirane imam Win XP Home - licenčne, poskusil pša sem tudi z Win XP Pro. Ko poskušam z Explorerjem prenesti datoteke na DVD ali z NEROm 6.xxx zapeči DVD, mi Windows javi:
Windows encountered a problem when trying to copy this file (ali folder, karkoli pač)
Menjal sem že vse: MB, proc, RAM, grafiko, DVD pogon, na novo inštaliral Win..., pa se tega ne morem rešit .
Če kdo pozna kako rešitev - prosim za pomoč.
Hvala, lp
Branko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Malo za duso malo za res :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2448 (1198) | T-Mac |
» | Windows se ne boota iz cdjaOddelek: Operacijski sistemi | 860 (697) | Cold1 |
» | problem z inštalacijo windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3840 (2382) | jest10 |
» | Pekač ne zazna lastno zapečenega DVDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (754) | OldSkul |
» | Pioneer DVR-107D problem z zaključevanjem dvd-jevOddelek: Strojna oprema | 930 (853) | mato22 |