Forum » Pomoč in nasveti » Win XP boot CD
Win XP boot CD
anže 23 ::
mene zanima, če bi mi lahko kdo razložil kako naj naredim windows xp CD tako, da bo bootable.
kaj rabim, kaj moram narediti.
kaj rabim, kaj moram narediti.
lp hvala
glinik ::
V Nerotu imaš funkcijo CD Boot ... Malo "dol" poglej.
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
joc_m ::
WinXP Bootable CD
Tukaj imaš navodila, kako narediti bootable CD. Zavedati pa se moraš, da niso vse različice Windows XP OS-a namenjene inštalaciji iz DOS-a (najprej preveri, katero imaš ti). Če nameravaš CD redno uporabljati, se ti splača v WinXP narediti še slipstream SP2 (tako boš imel že ob inštalaciji s CD-ja nameščen WinXP SP2). Slipstreaming Windows XP
Tukaj imaš navodila, kako narediti bootable CD. Zavedati pa se moraš, da niso vse različice Windows XP OS-a namenjene inštalaciji iz DOS-a (najprej preveri, katero imaš ti). Če nameravaš CD redno uporabljati, se ti splača v WinXP narediti še slipstream SP2 (tako boš imel že ob inštalaciji s CD-ja nameščen WinXP SP2). Slipstreaming Windows XP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nalaganje XP-jev na HP 6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2900 (2631) | markk1 |
» | Kako narediti USB-ZIP boot disk na ključu brez uporabe disketne enoteOddelek: Pomoč in nasveti | 5295 (5103) | StratOS |
» | Instalacija SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1701 (1413) | stara mama |
» | Bootable DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1195 (1030) | All |
» | windows xp professional sp2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1405) | Switch |