Forum » Programska oprema » navodila za dreamweaver??
navodila za dreamweaver??
NemecRok ::
Zdravo!
Odloču sm se,da bom izdelu internetno stran v dreamweaver-ju, vendar ta program prvič uporablam zato še nimam potrebnega znanja kako izdelat spletno stran.
Drgač sem pa že naredu kar nekaj spletnih strani v notepadu in so kr dobr izpadle, vendar s tem pisanjem je dost dela in tud seveda se v notepadu spletne strani ne da tako dobro nardit kot pa v programih, ki so prav narejeni za izdelavo spletišča!
Sedaj pa me zanima čei mogoče kdo ve ali ostajajo kakšna navodila v angleščini(dost rajš bi vidu, da bi bla v slovenščini), ki te usmerjajo kako naredit spletno stran???
Al pa tud če kdo ve za kakšna navodila za uporabo tega programa??
Lep pozdrav!
Švaba
Odloču sm se,da bom izdelu internetno stran v dreamweaver-ju, vendar ta program prvič uporablam zato še nimam potrebnega znanja kako izdelat spletno stran.
Drgač sem pa že naredu kar nekaj spletnih strani v notepadu in so kr dobr izpadle, vendar s tem pisanjem je dost dela in tud seveda se v notepadu spletne strani ne da tako dobro nardit kot pa v programih, ki so prav narejeni za izdelavo spletišča!
Sedaj pa me zanima čei mogoče kdo ve ali ostajajo kakšna navodila v angleščini(dost rajš bi vidu, da bi bla v slovenščini), ki te usmerjajo kako naredit spletno stran???
Al pa tud če kdo ve za kakšna navodila za uporabo tega programa??
Lep pozdrav!
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
Brilko ::
Več ko boš uporablat ala notepad programe, boljš boš poznau kodo in s tem naredu tebi po želji spletno stran. In ne govori da v notepadu ne moreš narediti iste strani kot v DW.
Drugače so pa na netu vodiči, tudi DW v 24 urah v slovenščini...
Drugače so pa na netu vodiči, tudi DW v 24 urah v slovenščini...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brezplačni program za izdelavo spletne straniOddelek: Programska oprema | 20882 (8588) | m!cho |
» | Macromedia Dreamweaver MX 2004Oddelek: Izdelava spletišč | 2208 (1825) | Jan987 |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 12700 (11893) | Ziga Dolhar |
» | kateri program za izdelovanje spletišč je najboljši!Oddelek: Izdelava spletišč | 2831 (2103) | R33D3M33R |
» | Program za izdelavo spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 2324 (2032) | UrMaN |