Forum » Zvok in slika » Graficna k. za 45kSIT (Yuan)
Graficna k. za 45kSIT (Yuan)
|might| ::
Zelo me za zanima kako se je graficna kartica Yuan GF2 PRO 64MB DDR odnesla pri testih!!!!
Zanima me se katero graf. k. se splaca kupiti za 45kSIT (lahko počakam z nakupom prbližn 3-4 mesce)?!!!
Zanima me se katero graf. k. se splaca kupiti za 45kSIT (lahko počakam z nakupom prbližn 3-4 mesce)?!!!
kr neki
slycer ::
Po navadi ni kakšnih blaznih razlik med kartica različnih proizvajalcev, ki imajo enak grafični čip, razen, če se ne odločijo za počasnejše izvedenke RAM-a. Po mojem, da z Yuanom ne boš zgrešol. Če pa se odločiš, da boš čakal, pa lahko čakaš do konca življenja, ker bodo vedno napovedane kartice, ki bodo vsebovale vedno boljše in boljše lastnosti. Mogoče lahko počakaš na GeForce 3 MX, ki naj bi vseboval nekatere odlike GeForca 3, vendar, če se ti mudi, gotovo ne boš zgrešil tudi z GTS. Če lahko jaz še vedno igram najnovejše špile na Voodoo3, potem bo GTS gotovo kar dobra naložba v prihodnost.
Ampak končna odločitev je še vedno tvoja
Ampak končna odločitev je še vedno tvoja
yjj ::
Yuan proizvaja obe verziji - GTS in PRO. Slednja ima hitrejši pomnilnik, kar se pozna in 5k več zanjo naj ti ne bo težko odšteti. Winfast naj bi bil nekako kvalitetnejši proizvajalec, ampak kot smo že omenili razlik ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yuan Geforce 2 PRO TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1219 (889) | StarY |
» | Kako dobra je ta kartica-YUAN 600S GF2GTS 64MB DDROddelek: Zvok in slika | 1354 (1057) | ABX |
» | Razlika med GTS in PRO?Oddelek: Strojna oprema | 1367 (991) | Liker |
» | kerga geforsa GTS kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1341 (1165) | StarY |
» | modificiranje g-forceov 2 in hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1089 (879) | burekar |