Forum » Hlajenje in modifikacije » Segrevanje elementov na FX5900XT
Segrevanje elementov na FX5900XT
TRIROG ::
Oj ...
Zadeva je sledeca ... opazam da se mi doloceni elementi na graficni kartici mocno segrevajo- zelo mocno - dosezejo cca 45 C verjetno tudi vec, kartica je nenavita, vendar so ti elementi v blizini kjer se na karto priklopi napajanje, zanima me ali moram ob morebitnem navijanju poskrbeti tudi za te elemente- hlajenje, ali se segrejejo do dolocene temperature in je to vse? , na enega sem ze nalepil manjsi hladilnik, vendar vidim da so vsaj se 3 taksni ...
A se mi je sploh treba sekirat? a se to segreva pri vseh grafah ki imajo dodatno napajanje?
Zadeva je sledeca ... opazam da se mi doloceni elementi na graficni kartici mocno segrevajo- zelo mocno - dosezejo cca 45 C verjetno tudi vec, kartica je nenavita, vendar so ti elementi v blizini kjer se na karto priklopi napajanje, zanima me ali moram ob morebitnem navijanju poskrbeti tudi za te elemente- hlajenje, ali se segrejejo do dolocene temperature in je to vse? , na enega sem ze nalepil manjsi hladilnik, vendar vidim da so vsaj se 3 taksni ...
A se mi je sploh treba sekirat? a se to segreva pri vseh grafah ki imajo dodatno napajanje?
Sami ::
Če kartica deluje normalno nič ne skrbi, za navijanje pa je zmeraj priporočen boljši cooler, saj boš tako prišel dlje.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indukcija, gretje z indukcijoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8362 (6621) | Brane22 |
» | CRT TV, problem ni slikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2483 (1918) | einstein :P |
» | Napajalnik za TEC elementOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3901 (3159) | Pyr0Beast |
» | Epox 8rda+ in segrevanje elementovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1057 (941) | kaemi |
» | Volt mod na grafični (stari grafični)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1892 (1194) | Tic |