» »

Polar S150, S510 ali kaj drugega?

Polar S150, S510 ali kaj drugega?

mzidy ::

Mene zanima katero uro se najbolj splača. Polar S150 pride 38.400SIT, S510 model pa 57.600SIT;kolikor sem js razbral je razlika v tem, da dražji model ponuja priklop na PC:\a se splača doplačat razliko
A je še kakšna druga ura do 60kSIT???
P.S.: Upam, da bo kdo znal pomagat glede na to, da je tukaj 23% kolesarjev:D
HVALA

NURS ::

Odvisno zakaj potrebuješ??

Če rabiš samo pulz je dovolj že A2 ali A3. malo več funkcij s epravi še porabo kalorij ima A5.
S serija so najboljpi modeli Polarove ponudbe. Vse pa j eodvisno od tvojih potreb. to prvo napiši potem boš lahko dobil boljše informacije

Alexius Heristalski ::

Kje boš kupil?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Kupil še ne vem kje bom:\ Verjetno Ciklo Velenje;)
Mel bi jo pa kot merjenje pulza, kalorije pa kot števec za na kolo, pa ne vem še zaka, ker če po resnici povem bo to moja prva ura pa še ne vem kaj mi bo vse nudla:8)

NURS ::

sedaj moreš vedet če rabiš z akolo ali ne. ker če ne potrebuješ je zate dovolj že A5. pa kasneje ko si bolj izkušenj ipd kupiš boljši model.

Ja, za kolo jo bom potreboval;) Kupil bi pa že zdaj solidno, da mi ne bi blo treba menjat potem:)
Slučajno kdo ve kak je z menjavo baterije (pri S510)???
Ker en je rek, da je plaču 20k za menjavo baterije, ker je še mogu nov pasek kupit, ker bi naj bil zalit v uro(model S7xx)...
Hvala in LP

pazduha ::

mzidy: Sam si lastim urco s150 in ti morm rect, da sem dal sam za menjavo paska na uri, ciscenje ure in menjavo baterije s postnino vred malo vec kot 5ksit. Ne vem tocno kolko, vem pa da ni hudo bolelo. Ce bos pa hotu kej vec o tem zvedet, bos moral pa pobrskat po malo bolj specializiranih forumih kot npr. Feltna.com

btw: Urco sem dve leti kar precej uporabljal preden sem zamenjal prvo baterijo.

Glede funkcij pri tej urci... Za kolo jaz pogresam samo morda stevec kalorij (ki je v vsakem slucajo bolj za sminko kot kej druzga) in visinomer (modeli s7... itd).

Danes sem bil v trgovini pa sem probal mal uro sem pa tja pa bom verjetno kr S510 vzel->dobim jo za 47kSIT, kar je ugodno(drgač pride 57kSIT);)
Višinomer bi tudi js imel, sam ne bom dal zanj 20kSIT več:)
Hvala vsem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Števec za kolo - kateri in pa kje ?

Oddelek: Kaj kupiti
296788 (5103) dfajt
»

Kupujem uro z merilcem utripa

Oddelek: Loža
204412 (3883) teoo
»

Nakup ročne ure

Oddelek: Kaj kupiti
118138 (7829) Lucas
»

Katero uro imate (strani: 1 2 )

6810215 (9186) blue
»

Okvara števeca za elektriko-kdo plača popravilo?

184645 (4155) plavko61

Več podobnih tem