Forum » Pomoč in nasveti » siemens usb in linux
siemens usb in linux
Gh0st ::
Malo povprasaj na lugos-slo.
sicer pa ce malo bolj natancno opises problem, lahko jest kolege na lugos-slo vprasam....
sicer pa www.kernel.org za kasne compilacije...
sicer pa ce malo bolj natancno opises problem, lahko jest kolege na lugos-slo vprasam....
sicer pa www.kernel.org za kasne compilacije...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
RoMar ::
rabil bi driverje, patch za kerne, bilo kaj, sam da mi usposobi to zadevo, ker ga sploh ne zazna. usb mam v kernelu instaliran.
Sej pravim ....
www.kernel.org -> tam imas prekompajlane kernele in patche. Malo preglej, sicer pa obm jest vprasu lugos-slo pa bomo vidal pol...
www.kernel.org -> tam imas prekompajlane kernele in patche. Malo preglej, sicer pa obm jest vprasu lugos-slo pa bomo vidal pol...
Evo to sem zvedu:
Siemens i-surf USB ni zdruzljiv v linuxu. Niti driverjev ali kernelov s tako podporo ni.....
Folk priporoca da si nabavis Stallman TA napravo, ki deluje...
Siemens i-surf USB ni zdruzljiv v linuxu. Niti driverjev ali kernelov s tako podporo ni.....
Folk priporoca da si nabavis Stallman TA napravo, ki deluje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Genetoo] bcm43xx-firmware ne dela.Oddelek: Operacijski sistemi | 1488 (1379) | Jst |
» | FTP server na linuxuOddelek: Programska oprema | 1016 (920) | Self-Defence |
» | Linux in NTFSOddelek: Operacijski sistemi | 1855 (1308) | moj_nick |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12417 (9262) | moj_nick |
» | Kyro2 4500 mnenja?Oddelek: Kaj kupiti | 965 (796) | JanezH |