Forum » Kaj kupiti » Izbira med routerjema
Izbira med routerjema
paradoxxx ::
Če se kdo kaj spozna na routerje, mi lahko svetuje kater router je bolši:
- Level one WBR-3405tx
- Level one WAP-0003
TNX
- Level one WBR-3405tx
- Level one WAP-0003
TNX
- spremenil: TribesMan ()
mitjaje ::
V bistvu je Level One WAP-0003 WLAN 108Mb dostopna točka , Level One WBR-3405TX WLAN 108Mb pa ruter. Tako da če prav razumem, rabiš ti ruter in ne dostopno točko. No mogoče rabiš oboje, če imaš veliko hišo pa ti signal ne bo vleko vsepovsod, dokupiš še dostopno točko, pa imaš situacijo rešeno. Čeprav je ta varjanta mnogo predraga ruter + dostopna točka, če pa imaš stanovanje ali manjšo hišo, pa itak ni problema samo z w-lan ruterjem.
No upam da sem ti malo razložo razliko.
PS: ruter vsebuje vse potrebne stvari za varnost itd. + 4 port (kar pomeni da lahko tudi pc preko kablov zvežeš... No prvič boš itak mogel...)
LP
No upam da sem ti malo razložo razliko.
PS: ruter vsebuje vse potrebne stvari za varnost itd. + 4 port (kar pomeni da lahko tudi pc preko kablov zvežeš... No prvič boš itak mogel...)
LP
www.ultrasplet.net
EvilK|NG ::
sam uporabljam Level one WAP-0003 in btw ma tut use za warnost ubistvu je to brezžični router un drug je pa še navadn za kabl + brezžićni
Play your Cards Right !
mitjaje ::
Sej tega sem se bal da boš rekel
Torej ima tudi firmware in lahko noter vtakneš kabl in prepozna povezavo in jo primerno nastavi (oz. ročno) in se obnaša kot ruter, ali moreš imeti en comp vedno prižgan pa noter kabl napeljan pa sherat internet kao?!
Torej ima tudi firmware in lahko noter vtakneš kabl in prepozna povezavo in jo primerno nastavi (oz. ročno) in se obnaša kot ruter, ali moreš imeti en comp vedno prižgan pa noter kabl napeljan pa sherat internet kao?!
www.ultrasplet.net
sam res ja tega pa zgleda nima sam geslo pa to , cist sm pozabu k jst mam se pred tem en router pa se linux box kateri vse drzi gor
firmware pa itq da ma ane sj ga lahk tut updejtas!
firmware pa itq da ma ane sj ga lahk tut updejtas!
Play your Cards Right !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilK|NG ()
sam res kje je fora da dodajo se enpodmenu in se konekta sj če bi meu kablski internet pol bi ta AP delu tko btwal misls da nebi pomoje bi mac mas prehode mas use mas gesel ne rabs se praw mogl bi!
Play your Cards Right !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilK|NG ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RouterOddelek: Kaj kupiti | 1354 (1284) | IceIceBaby |
» | kter Wi-Fi kuptOddelek: Kaj kupiti | 3567 (2332) | trnvpeti |
» | Naredil bi si brezžično mrežo - kaj potrebujem?Oddelek: Omrežja in internet | 1607 (1519) | pujsek_ |
» | Brezžično omrežje - kaj potrebujem?Oddelek: Kaj kupiti | 1505 (1413) | OldSkul |
» | Kateri ADSL ROUTER z WLANom?Oddelek: Kaj kupiti | 2374 (1927) | OldSkul |