Forum » Pomoč in nasveti » Celeron 366 MHz na/preko 400?
Celeron 366 MHz na/preko 400?
buflca ::
Na PC z Cel 366 Mhz bi rad gledal filme.V Bios sem frekvenco iz 66 nastavil na 83, vendar ko zaženem XP je ševedno 366 MHz. Kaj še lahko naredi popolen začetnik?
Hvala!
Hvala!
- spremenil: Damjan Jagar ()
jest10 ::
Si nastavitve shranil?
Pa pozabi na XPje. Na tem celeronu bo še z win 98 težko delalo, če nimaš BX čipovja.
Pa pozabi na XPje. Na tem celeronu bo še z win 98 težko delalo, če nimaš BX čipovja.
pravzaprav sem v Bios pri hitrosti popravil 66x5,5 na 66*6, saj lahko popravljam samo mnogokratnik. Sicer mi pa xp ji delajo ok. že več kot eno leto.
Zheegec ::
Multi imaš zaklenjen... kater čipset pa imaš? Malo poglej, kako se zadeva navija, FSB moraš višati. Google is your friend
Pa lahko izgubiš kakšne podatke ker nimaš PCI/AGP locka, tako da pazi!
Pa lahko izgubiš kakšne podatke ker nimaš PCI/AGP locka, tako da pazi!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Se mi zdi da je vse skupaj preveč zahtevno za začetnika. Sem mislil da je kaj bolj izi.
Vseno hvala!
Vseno hvala!
krikoman ::
Tudi jst sm probal mal navijat v prvo. Pa mi je za sedaj uspelo celerona 433 mhz spravit na 540 mhz. Več pa zgleda, da nebo šlo. Filme pa boš težko gledu, res skor 100% jh ne boš mogu, k je vseen premalo hitrosti.
krikoman ::
Ja saj xpji. Meni na 433 mhz je laufu dvix z low nastavitvami in še to z motnjami. Sedaj pa še nisem probal.
bili_39 ::
Množilnika ne moreš spreminjat. Še enkrat povečaj samo frekvenco, množilnik pa pusti na originalnem. Mogoče boš moral v kakšni drugi opciji dovoliti, da lahko sploh spreminjaš frekvenco.
Še ena možnost je zakaj ti ne dovoli oclockat. nekatere plošče so imele mostiček s katerim si sploh omogočil nastavitve drugačne od priporočenih...
Še ena možnost je zakaj ti ne dovoli oclockat. nekatere plošče so imele mostiček s katerim si sploh omogočil nastavitve drugačne od priporočenih...
Sami ::
Če imaš BX čipovje in Celerona 300Mhz delajo filmi na win98 bp, na Win XP pa bo bolj težko, na P2 350Mhz pa so mi delovali filmi bp, tudi v win XP.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | s čim lahko nadomestim pentium mmx 233Oddelek: Pomoč in nasveti | 4951 (3897) | kiFni |
» | Divx + 333MHzOddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1015) | blazko1 |
» | DivX Filmi na Celeron 300Mhz ?Oddelek: Zvok in slika | 1495 (1199) | blazko1 |
» | Navijanje Celerona 400?Oddelek: Navijanje | 1317 (1012) | McWolf |
» | Pomoč CeleronOddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1189) | DeLonghi |