Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri inštalaciji
Težave pri inštalaciji
Flipchy ::
Imam eno veliko težavo: namreč pri inštalaciji različnih iger (GTA: Vice City, Matrix, Mafia) mi javi spodnje sporočilo:
In tako ne gre inštalirat teh špilov.
S CD-ji ni nič narobe, saj kolegu dela vse normalno. Ali mi manjka kakšen file ali je narobe kaj z Installshieldom.
Prosim za odgovore
Že vnaprej se vam zahvaljujem
LP
In tako ne gre inštalirat teh špilov.
S CD-ji ni nič narobe, saj kolegu dela vse normalno. Ali mi manjka kakšen file ali je narobe kaj z Installshieldom.
Prosim za odgovore
Že vnaprej se vam zahvaljujem
LP
- spremenil: Flipchy ()
Vrocipes ::
Poglej če ti rami ok delajo z programom MEMTEST, nekaj časa nazaj so se mi pojavljale podobne napake in je bil ram hin. Še opažaš kake druge nestabilnosti sistema?
Saj verjetno niso rami, velja pa poizkusiti...
Saj verjetno niso rami, velja pa poizkusiti...
beks ::
Mojem kolegu je nagaj cd-rom al dvd ne vem, in je igro sicer naložilo do konca (vmes se je mal vstavilo pol pa kr na polno naprej) in ni delala.Ko pa sem gor priklopil svoj dvd, pa je naložilo normalno in igra je delala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera komponenta PC-ja počasi crkuje?Oddelek: Strojna oprema | 1332 (756) | kody |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7670 (6401) | Gwanaroth |
» | nov računalnik prepočasenOddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (782) | clovecek |
» | vaše prvo računalo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9069 (7607) | flipflop |
» | racunalnik se noce vzgat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1557) | rang3rus |