» »

Zginila particija

Zginila particija

McGregorSLO ::

Zaradi prevelike navlake sem se odlocil, da ponovno namestim windowse. Vse potrebno shranjeno. In dobljen cisto nov disk excelstor 80GB.

Omenjeni disk sem formatiral naredil NTFS particijo in veselo skopiral 80GB podatkov filmi, mp3ji, ipd. Vse deluje kot mora.
Naslednji dan sem (danes) vstal ob 9h in lepo zacel namescati windowse. ze v prvem setup programu (winXP) kjer stimas particije sem opazil da ta disk nima particije (unpartitionized). Rekel sem si bo ze XP popravil. Veselo cez 2 urce ko winsi laufajo, particije ni. Disk zazna v Biosu in windowsi samo ne zaznajo particije? WTF. Nekaj sem se poskusal dosect. Ni pomagalo . Na koncu sm poskusal narediti novo particijo je ratalo..samo je seveda prazna. Formatiral NISEM.

Poskusal sem z raznimi programi za recover files dobiti datoteke, neuspesno. Nek program je nasel te podatke in mu je po 4h urah dela kao uspelo dobiti 65GB podatkov... podatki so bili skopirani samo ne delajo (vseeno vzamejo plac na disku). Edino en 4kb fajl od winampa je dell vsi ki so bili vec MB ne delujejo kakor da so fajli corruptani.

Vprasanja. Kaj storiti? Rad bi dobil podatke mi svetujete kaksen PREISKUSEN program (po moznosti zastonj)? Je imel kdo kaksno podobno tezavo? Mogoce program za repair podatkov ki so ze bili recoverani?

pliz anyone

hvala
Gregor
Join the dark side!

Yohan del Sud ::

Vem da ne bom pomagal, ampak si se kdaj spraševal zakaj je ura reševanja podatkov tako draga?

Moj nasvet, če diska nisi še kaj več diral probaj še s kakšnim drugim tonamenskim programom, imajo le različne tehnike in s tem rezultate. Po mojih izkušnjah dobiš lahko vse filete nazaj, samo v kakšnem stanju je drugo vprašanje. FAT lahko vrne celo strukturo podatkov, NTFS pa pa redko kaj uporabnega... Govorim za običajne recovery programe.

PC inspector recovery file, je moj hint v tvojem primeru, ki pa verjetno tudi ne bo delal čudežev.
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…

McGregorSLO ::

Veliko neuspehov z 101 programcki

trenutno najbolj uspešen je Stellar Phoenix recovery (fat in ntfs) in sem uspešno dobil 3 slike za ostalo pa povem kasneje ker dela zelo pocasi

ljudje ne kupujte exelstor diskov (saj ne trenutne verzije)
Join the dark side!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zunanji disk nehal delat. recovery?

Oddelek: Pomoč in nasveti
154988 (4701) roller2
»

Problem s particijo

101359 (1268) masevc
»

Zunanji disk težava

Oddelek: Strojna oprema
234046 (4046) diative
»

Povozil napačno particijo z Nortom ghostom!!! Kako dobit podatke nazaj?

61146 (1052) HitriPepe
»

Norton ghost ---> pa je šla particija!!!

Oddelek: Operacijski sistemi
141585 (1243) Stripy

Več podobnih tem