Forum » Sedem umetnosti » iščem eno knjigo
iščem eno knjigo
gkovac ::
Pred leti sem bral knjigo, ki je govorila o neki novodobni kugi, ki se je prenašala z dotikom (božanjem - blaznostjo... "potrebno" je bilo pobožati neokužene, da so postali okuženi in božali naprej... ) za njo so pa zbolevali vsi ljudje.
Naš glavni junak ves čas beži pred okuženci na koncu pa ...
mogoče kdo ve o keri knjigi govorim? Vem samo to, da mi je bila takrat blazno všeč in bi jo rad imel in še enkrat prebral.
Hvala!!!
Naš glavni junak ves čas beži pred okuženci na koncu pa ...
mogoče kdo ve o keri knjigi govorim? Vem samo to, da mi je bila takrat blazno všeč in bi jo rad imel in še enkrat prebral.
Hvala!!!
lp,
gkovac ::
od kar sem postal tole se probam spomnit kaj več informacij, ampak se ne morem... k da bi imel luknjo v možganih. Vem da je bila knjiga majhna, z drobnimi črkami in da je imela tanke platnice.
Dejte no... od tolk knjig, ki ste jih prebral ni hudič da ni nekdo bral tut te knjige!!!!
Dejte no... od tolk knjig, ki ste jih prebral ni hudič da ni nekdo bral tut te knjige!!!!
lp,
kuglvinkl ::
No, če ti je vščeč kuga, pol preberi Kugo (Camus) in Steklino (Pekić).
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Knjige, ki so pustile pečat (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14041 (11790) | BigWhale |
» | Predlogi za poletno branje?Oddelek: Sedem umetnosti | 4427 (3446) | Sanjica23 |
⊘ | Razlika med knjigo in filmom dvajset tisoč milj pod morjemOddelek: Šola | 4724 (3894) | kuglvinkl |
» | Viacom proti piratomOddelek: Novice / NWO | 10434 (8139) | MrStein |
» | Iščem knjigoOddelek: Sedem umetnosti | 1830 (1244) | b |