Forum » Pomoč in nasveti » zmrzovanje?!
zmrzovanje?!
mchaber ::
AMD Athlon mobile@1940 55°C
Asus A7N8X-E Deluxe
350W napajalc
1GB ram @188
Potegnem si z neta film, ga poženem, pa mi cel enkran zmrzne. Zvok je šel naprej. Pomagal je samo reset. Zgodilo se mi je to tudi že prej, pomoje so obesi, ko obremenim procesor preveč. Zadnjič mi je sredi winsov zmrzu za 5 sec, zapisku in vse je normalno delalo naprej.
Asus A7N8X-E Deluxe
350W napajalc
1GB ram @188
Potegnem si z neta film, ga poženem, pa mi cel enkran zmrzne. Zvok je šel naprej. Pomagal je samo reset. Zgodilo se mi je to tudi že prej, pomoje so obesi, ko obremenim procesor preveč. Zadnjič mi je sredi winsov zmrzu za 5 sec, zapisku in vse je normalno delalo naprej.
.
zee ::
a) še enkrat inštaliraj kodeke
b) še enkrat inštaliraj Winse oz. poglej, kaj imaš vse zagnano, ker se mi zdi, da se ti poganja nekaj "prepovedanega" (virus, ponoreli program,...)
Najprej pa odvij procesor.
b) še enkrat inštaliraj Winse oz. poglej, kaj imaš vse zagnano, ker se mi zdi, da se ti poganja nekaj "prepovedanega" (virus, ponoreli program,...)
Najprej pa odvij procesor.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | crknu proc ali plata?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (978) | dare123 |
» | ugašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 735 (623) | BaRtMaN |
» | Previsoka temperatura, ali pokvarjena matična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1871 (1708) | Vlady |
» | Neveljaven klic dinamični napravi povezave VxDOddelek: Pomoč in nasveti | 942 (773) | rh^ |
» | Radeon 7200 velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (876) | CaqKa |