Forum » Pomoč in nasveti » ugašanje
ugašanje
norc ::
Zanima me zakaj se mi v novo naloženih winsih ko želim zagnati bilo kero igro računalnik restarta to sm opazil pri gta SA in poskusil še z drugimi igrami
Res je računalnik malo zjahan sam to mi je pred reinstallom windovsu lepo delal(kljub virusom in ostali svinjariji)
skrbi me saj kaj če bom kdaj kašne rasnejše programe rabu in bo take delal
Hvala za odgovore!
Res je računalnik malo zjahan sam to mi je pred reinstallom windovsu lepo delal(kljub virusom in ostali svinjariji)
skrbi me saj kaj če bom kdaj kašne rasnejše programe rabu in bo take delal
Hvala za odgovore!
Vrocipes ::
Mogoče so krivi driverji od grafične kartice. Poskusi dat malo starejše gor, če si dal najnovejše.
vsem: nič ne pomaga še kaj kar bi lahko blo?
A če povozm winse mi ostanejo ostalim podatkina C-ju?
A če povozm winse mi ostanejo ostalim podatkina C-ju?
bartman: kako to mislš?
Kako mislš popravt instalacijo?
namrč mi ne dela in sem obupal
No če ve kdo kako bi se to uredil k nč ne prime
hvala
Kako mislš popravt instalacijo?
namrč mi ne dela in sem obupal
No če ve kdo kako bi se to uredil k nč ne prime
hvala
BaRtMaN ::
Računalnik se ti po mojih izkušnjah lahko ugača zaradi pregrevanja procesorja ali zaradi prešibkega napajalnika. Seveda so tudi drugi razlogi, ta dva sta najpogostejša.
Če boš na novo namestil Windows, si podatke zapeči na CD/DVD ali jih prekopiraj na drugo particijo (D: ...).
Če za primer vzamem namestitveni CD za Windows XP, imaš najprej 2 možnosti:
- namestitev
- konzolo
Če izbereš namestitev in imaš na disku že eno instalacijo Windows, imaš potem spet na voljo 2 (ali 3?) možnosti, in sicer da:
- povoziš obstioječe podatke, tako da najprej formatiraš in na novo naložiš Windows
- popraviš instalacijo tako, da se prepišejo sistemske datoteke.
V vsakem od zadnjih dveh primerov boš moral na novo namestiti gonilnike za strojno opremo, pri drugi možnosti pa ti ostanejo vsi programi, podatki.
Če boš na novo namestil Windows, si podatke zapeči na CD/DVD ali jih prekopiraj na drugo particijo (D: ...).
Če za primer vzamem namestitveni CD za Windows XP, imaš najprej 2 možnosti:
- namestitev
- konzolo
Če izbereš namestitev in imaš na disku že eno instalacijo Windows, imaš potem spet na voljo 2 (ali 3?) možnosti, in sicer da:
- povoziš obstioječe podatke, tako da najprej formatiraš in na novo naložiš Windows
- popraviš instalacijo tako, da se prepišejo sistemske datoteke.
V vsakem od zadnjih dveh primerov boš moral na novo namestiti gonilnike za strojno opremo, pri drugi možnosti pa ti ostanejo vsi programi, podatki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ce zamenjas maticno moras formatirat PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2194 (1460) | dc10 |
» | 1152: error exctracting to the temporary locationOddelek: Pomoč in nasveti | 2905 (2582) | JOKER |
» | reinštalacija programaOddelek: Programska oprema | 2659 (2452) | Blisk |
» | explorer.exe se ne odziva. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14338 (13676) | SomeoneLOVEU |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2085 (1561) | Pyr0Beast |