Forum » Strojna oprema » montaža big typhoona na K8NF - 9
montaža big typhoona na K8NF - 9
globoko grlo ::
torej, mam plato gigabyte K8NF-9, pa A64 3000+ 939, pa big typhoona
in problem
na plati je okrog socketa ena plastika, verjetno za box cooler
Typhoona se montira z H clipsno in prišraufa na plato. Problem pa je, ker pridejo luknje ravno na štift od une plastike na plati. V navodilih prav piše, da naj ne odstranim back plate retention on ur MB, kwa mi je zdej storiti
tnx
in problem
na plati je okrog socketa ena plastika, verjetno za box cooler
Typhoona se montira z H clipsno in prišraufa na plato. Problem pa je, ker pridejo luknje ravno na štift od une plastike na plati. V navodilih prav piše, da naj ne odstranim back plate retention on ur MB, kwa mi je zdej storiti
tnx
ch]p ::
No mene tudi to zanima, ker si mislim v kratkem kupit ravno tako kombinacijo kot jo maš ti. Si mogoče že našel rešitev?
iro ::
jaz ga mam na dfi ultra d Tisto plastiko sem gor pustu , saj ne smeta .Hladilnik sem sam na proc položu pol pa s tisto "H" podložko ki jo zraven dobiš prišraufal na ploščo.Hladilnik je zakon in ga toplo priporočam ,sam kaj ko ga imata samo dve trgovini v Lj. Kaj vsi kopujete sam zalmane.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katana 3 - izkušnje uporabnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3774 (2392) | TeraTM |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za s939/754? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24775 (20672) | svetetko |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19295 (16418) | Wofk |
» | Big Typhoon CPU hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1482 (970) | GaS |
» | Najtišji CPU Cooler za AthlonXP 3000+Oddelek: Kaj kupiti | 1535 (1125) | ]Trix[ |