Forum » Programska oprema » Program za pošiljanje in sprejemanje pošte preko Siolovega Webmaila
Program za pošiljanje in sprejemanje pošte preko Siolovega Webmaila
Sklemen ::
Ali obstaja kakšen program, ki bi omogočal, da bi se povezal na siolov webmail account in prejel in poslal e-pošto ter bi pri sestavljanju maila lahko imena jemal iz lokalnega imenika, npr. Ouilookovega.
Rabim za to, da če se ne priklopim na net preko siola, npr. v tujini, da sestavim mail v Outlooku (ali xy programu) ter pošljem mail. Ne pa da sedaj brskam pa copy/paste limam zadeve.
Vidu sem, da obstaja nekaj podobnega za hotmail in yahoo mail
SK
Rabim za to, da če se ne priklopim na net preko siola, npr. v tujini, da sestavim mail v Outlooku (ali xy programu) ter pošljem mail. Ne pa da sedaj brskam pa copy/paste limam zadeve.
Vidu sem, da obstaja nekaj podobnega za hotmail in yahoo mail
SK
Damjan Jagar ::
Če te prav razumem moraš samo v Outlooku nastaviti ta mail račun in ti bo vso pošto pobiralo v Outlook, prav tako pa boš lahko pošiljal iz njega.
http://jagar.si
Sklemen ::
če povezavo z netom ne narediš preko siola, potem ti zavrne poslano sporočilo. Če pa greš v primeru, da na net nisi povezan preko siola, na Webmail, pa lahko pošiljaš sporočila, ampak delo preko webmaila je okorno.
SK
SK
madmitch ::
Za odhodno pošto (SMTP) v mail clientu nastavi lokalnega providerja, mislim da bi moralo delati.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Damjan Jagar ::
Točno tako kot ti je madmitch svetoval. Rabiš to na laptopu? Ker obstaja en progi, ki ga imaš v trayu v katerem lahko z enim klikom spremeniš SMTP server.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 2016 - me niOddelek: Programska oprema | 1723 (1302) | Han |
» | Outlook 2007 prenos datotek okoli 10mb težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (768) | Racunalnik |
» | Outlook - problem z mail računiOddelek: Omrežja in internet | 4107 (4011) | Oxford |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5423 (4812) | Matko |
» | Siol & Volja, in pošiljanje pošte iz outlook express-aOddelek: Pomoč in nasveti | 3158 (2971) | ToniT |