Forum » Pomoč in nasveti » PC dela par sekund, pol se sam ugasne (wtf?) disk problem?
PC dela par sekund, pol se sam ugasne (wtf?) disk problem?
cortez ::
Pozdravljeni!
Imam PC, ki mi dela velike probleme. Namreč, ko ga zaženem, mi dela par sekund, pol utihne ventilator na procesorju in se čez par sekund spet zažene in tko naprej. Na ekranu sploh ni slike.
Če pa izklopim disk, mi pa gre brez problema v bios in dela pc.
Disk sem menju pred 2 mescema, ko je prejšni šel po gobe. Obadva sta Maxtor. Plošča je Asus A7V8X-X. Skoz so problemi pr tem računalniku (tron computers).
Kaj sedaj naredit?
Imam PC, ki mi dela velike probleme. Namreč, ko ga zaženem, mi dela par sekund, pol utihne ventilator na procesorju in se čez par sekund spet zažene in tko naprej. Na ekranu sploh ni slike.
Če pa izklopim disk, mi pa gre brez problema v bios in dela pc.
Disk sem menju pred 2 mescema, ko je prejšni šel po gobe. Obadva sta Maxtor. Plošča je Asus A7V8X-X. Skoz so problemi pr tem računalniku (tron computers).
Kaj sedaj naredit?
cortez ::
prijatu mi je posodu 300W napajalnik..priključim...in dela vse normalno?!
Potem zgleda, da je šel napajalnik (linkworld 300W). Sam ne razumem, zakaj enkrat dela, enkrat ne (go9vorimo o tastarem napajalniku). A je tak napajalnik še kaj vreden? Se ga da še zakaj uporabit?
Trba bo kupiti now napajalnik. Kaj predlagate?
Potem zgleda, da je šel napajalnik (linkworld 300W). Sam ne razumem, zakaj enkrat dela, enkrat ne (go9vorimo o tastarem napajalniku). A je tak napajalnik še kaj vreden? Se ga da še zakaj uporabit?
Trba bo kupiti now napajalnik. Kaj predlagate?
gkovac ::
prjatu kupi 350W ali 400W anteca in boš imel odličen napajalnik... če sumiš, da je kriv on pol je to to, drugače pa boš vsaj 100% lahko da NI napajalnik in boš napako lahko iskal naprej.
lp,
bond007 ::
Ta tvoj napajalnik je največje sranje pod soncem... Punca ma točno enakega - linkworld 300W in ji je že enkrat crknu. Majstri pri comtronu so seveda ugradili drugega .. enakega .. in nekaj časa je stvar pogojno delala, na kar se ji še prižgat noče. Zanimivo, če ji dal mojega semprona 2200+ notri pa dela, če pa njenega 2800+ odvijem celo pod 2200+ pa se računalnik noče zagnat.
Ker se ji ne da spet 1 teden čakat, da ji fantje spet zamenjajo za isti napajalnik, ki ji bo spet začel crkovat, sma zaenkrat zamenjala procesorje. JAh ta comtron
Ker se ji ne da spet 1 teden čakat, da ji fantje spet zamenjajo za isti napajalnik, ki ji bo spet začel crkovat, sma zaenkrat zamenjala procesorje. JAh ta comtron
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je kar naenkrat crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 5995 (5012) | solatko |
» | Ocenite računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6379 (4895) | opeter |
» | Bo 300W napajalc dovolj za...Oddelek: Strojna oprema | 2192 (1285) | laaz |
» | Priporočite mi kišto (spodnji cenovni razred)Oddelek: Kaj kupiti | 978 (923) | Jan987 |
» | PC ne vzge na "prvo"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1305) | RamOne |