Forum » Zvok in slika » Kateri predvajalnik DVD, DviX bere dvoslojni CD-DVD!!!
Kateri predvajalnik DVD, DviX bere dvoslojni CD-DVD!!!
lovro ::
Zanima me če kdo ve kateri predvajalnik DVD , DviX bere dvoslojne CD-DVD !!
Kokr sem zasledu zaenkrat jih bere Yamaha DVD S 557. Zanima me če jih bere tudi kateri od Pioneerjev npr: DV 585A , ali pa katera druga firma že izdelal tako komponento.Hvala.
Kokr sem zasledu zaenkrat jih bere Yamaha DVD S 557. Zanima me če jih bere tudi kateri od Pioneerjev npr: DV 585A , ali pa katera druga firma že izdelal tako komponento.Hvala.
OOTBOXZY ::
Kolikor vem, je vecina originalnih DVD-jev dvoslojnih. Se pravi, da ce ti bere DVD kupljen v trgovini, potem ti bere dvoslojne medije. To pa mislim, da berejo vsi.
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
CaqKa ::
kaj je to dvoslojni cd-dvd? jaz to prvič slišim.
dvd je v bistvu razdeljen v 4 plasti.. vse štiri so prisotne le pri dvoslojnem obojestranskem dvdju (teh je malo), ki jih predvaja vsak običn dvd predvajalnik (obračaš jih seveda ročno)
in če je dvd debel 1,2mm to pomeni da imaš 0,6 mm eno stran. cd pa uporabi celotnih 1,2mm, tako da si itak niti ne znam predstvaljat kakšen medij bi to naj bil?
dvd je v bistvu razdeljen v 4 plasti.. vse štiri so prisotne le pri dvoslojnem obojestranskem dvdju (teh je malo), ki jih predvaja vsak običn dvd predvajalnik (obračaš jih seveda ročno)
in če je dvd debel 1,2mm to pomeni da imaš 0,6 mm eno stran. cd pa uporabi celotnih 1,2mm, tako da si itak niti ne znam predstvaljat kakšen medij bi to naj bil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predvajanje Samsung F5500Oddelek: Zvok in slika | 808 (700) | Han |
» | Kako več DVD risank združiti na en DVD?Oddelek: Zvok in slika | 2104 (1394) | Miki23232000 |
» | Toshiba predstavila troslojne nosilce DVD/HD-DVDOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4772 (4026) | T-h-o-r |
» | NEC 2510 A ALI 3500?Oddelek: Kaj kupiti | 867 (781) | Caligula |
» | DVD in zapisovanje 8GbOddelek: Strojna oprema | 2074 (1515) | Dr_M |