Forum » Hlajenje in modifikacije » PentiumII hlajenje
PentiumII hlajenje
snela ::
Zanima me, kje bi v sloveniji kupil hlajenje (heatsink) za P2 (socket1)?
Nekaj takega: http://www.lindy.com/uk/productfolder/0...
Na www.cool-pc.org nimajo nic.
Imam sicer delujoci ventilator (block heatsink) ampak je ze rahlo glasen pa se brezveze se vrti na 4000rpm.
Nekaj takega: http://www.lindy.com/uk/productfolder/0...
Na www.cool-pc.org nimajo nic.
Imam sicer delujoci ventilator (block heatsink) ampak je ze rahlo glasen pa se brezveze se vrti na 4000rpm.
LP
steev ::
Ne ga dajet dol. Uzam sam en 8X8 cm ventilator pa ga ušraufej med rebra in ga dej na 5V. Zagotovljena tisina in stabilnost (pr men na P2 266@333 MHz).
:|
Uzam sam en 8X8 cm ventilator pa ga ušraufej med rebra
Med rebra?
Vse kar lahko naredim, je da dam tisto plastiko v originalnim ventilatorjem dol in 80mm ventilator prilimam na rebra s sekundnim lepilom - kar niti ni slaba resitev
Tole za 5V bom pa prvo probal poiskat predno vprasam kako bucko
LP
Sem resil problem drugace.
Nasel sem 50mm ventilator z regulacijo (stara masina z Celeron 300A). Potem sem s te plastike, tisto vetrnico spravil dol, malo spilil robove in s SuperAttackom prilepil novega 50mm.
Sam mam zdej nov problem: ventilator se napaja z motherboarda (3pin) in neki cudno dela vse skup, vent se kr ugasne (pa sem mu prekinil rumeno zico). Bom probal dat napajanje (12V ali 5V)iz 4 pinskega MOLEXa.
Nasel sem 50mm ventilator z regulacijo (stara masina z Celeron 300A). Potem sem s te plastike, tisto vetrnico spravil dol, malo spilil robove in s SuperAttackom prilepil novega 50mm.
Sam mam zdej nov problem: ventilator se napaja z motherboarda (3pin) in neki cudno dela vse skup, vent se kr ugasne (pa sem mu prekinil rumeno zico). Bom probal dat napajanje (12V ali 5V)iz 4 pinskega MOLEXa.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje grafične kartice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11495 (10147) | joej970 |
» | Vantilator za grafično karticoOddelek: Kaj kupiti | 587 (490) | SplitCookie |
» | Kako utišati MSI radeon 9800 pro?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1568 (1228) | Pyr0Beast |
» | Socket 370, FCPGA in PPGA, kako zdej?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1189) | Mr. |
» | Pentium II - 266 Mhz hlajenjeOddelek: Strojna oprema | 829 (707) | [SkA] |