Forum » Strojna oprema » agp 8x/4x
agp 8x/4x
jukoz ::
No, zanimivo. ASUSova K8N mi je skurla R8500LE (ki je 2x/4x). Na R128 (tudi 2x/4x) se pa tudi dogajajo cudne stvari. Pol je to maticna?
Ajt!
Ajt!
dxx ::
Če pravilno nastaviš v biosu bi moglo vredi delat. Če zatlačiš agp 2x kartico v 4x-8x režo bo prej skurlo ploščo(napajalni mosfet), kot pa kartico. Nevem kako ti je skurlo, jaz mam v drugem računalniku NForce2(4x-8x) +GF 2MX(2x-4x) in zadeva dela BP.
Na radeonu so pod linux najprej nastajale neke cudne crte (?). Vecinoma ko se je startal screen saver. Sem mislil da je narobe skonfiguriran opengl in ne delajo opengl screen saverji. Ko sem masino resetiral, se sploh ni vec zbudila. Nobenega signala na monitor... Sem graficno dal v drugo racunalo in je bil rezultat isti. Nobenega signala. Poskusim se z rage 128 ki je garantirano delal na 4x agp (vsaj 2 leti). So se spet zacele pojavljati neke cudne crte. Te crte so nekaksne rjave in zelene kombinacije. Z navadno pci graficno pa ni tezav. Radeon je pa cist umrl.
V tem primeru je zgleda plošča neki v okvari, ali pa imaš mogoče kake nastavitve jumperjev ali pa v biosu napačne, tako da ti ne priporočam da vgradiš še kakšno kartico ker ti jo bo zgleda tudi skuril. Men na NForcu ni bilo treba nič nastavljat samo vgradil sem in je delalo.
Na njihovi spletni strani piše: Expansion Slots 1 x AGP8X
to pomoje ne pomeni da podpira tudi 4x, ali pač.
Še nekaj sem našel mogoče si lahko kej pomagaš s tem Klik!
to pomoje ne pomeni da podpira tudi 4x, ali pač.
Še nekaj sem našel mogoče si lahko kej pomagaš s tem Klik!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dxx ()
Dr_M ::
ce fizicno pase v slot, potem bo delal, ce ne, pac ne bo.
dost jasno?
dost jasno?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Fizicno ze pase v slot, sej je nisem s kladvom not zabil! V knjigi od MB pise, da podpira AGP 8x/4x, zato se mi zdi cudno. Zato tut sprasujem kle glede kompatibilnosti. Aja, nastavitve v biosu so pa ble default.
Ajt!
Ajt!
Poglej v navodila za ploščo in poišči če je kakšna nastavitev, samo vseeno kolikor vem ima AGP4x in 8x 1,5v tako da nebi smelo biti problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGP 4x graficna v AGP 1x slotu ?Oddelek: Strojna oprema | 2160 (1771) | mojsterleo |
» | Grafična z AGP 8X na plošči z AGP 2xOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (825) | Dr_M |
» | Bodite pozorni pri nakupih radeon 9600 pro/ne pro kartic!Oddelek: Kaj kupiti | 1523 (1107) | morphling1 |
» | Deluje grafika z AGP 4-8x na plati 2XOddelek: Strojna oprema | 1466 (1157) | Kriko |
» | AGP-pomočOddelek: Kaj kupiti | 1100 (912) | Zheegec |